ΜΟΝΟ στο Star η αδελφή του παιδοκτόνου της Αγίας Βαρβάρας: «Δεν το ήθελε, ήρθε σε απόγνωση»

«Δεν μου αρέσει που ακούω να τον κατηγορούν είναι καλό παιδί»

Για ένα καλό παιδί που βρέθηκε σε απόγνωση έκανε λόγο η αδελφή του παιδοκτόνου της Αγίας Βαρβάρας, μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ο αδελφός μου είναι πολύ καλός. Το παιδί είχε προβλήματα υγείας, το πήγαιναν στους γιατρούς, σε ιδιωτικό σχολείο. Εκείνος ήταν πολύ περιποιητικός μαζί του, το φρόντιζε, δεν ξέρω τι συνέβη», είπε.

Ο 61χρονος μεγάλωσε στο χωριό, σπούδασε αρχικά ηλεκτρολόγος και μετέπειτα αποφάσισε να γίνει αστυνομικός.

«Ήταν καλό παιδί, αλλά όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με το παιδί του είχαν δημιουργήσει μάλλον ψυχολογικά προβλήματα. Δεν ξέρω κι εγώ γιατί δεν συναντιόμασταν πολύ. Πάντως έτρεχαν μόνοι τους, δεν είχαν συμπαράσταση από την Πολιτεία για το παιδί, μόνο να κατηγορούν ξέρουν», είπε η αδελφή του παιδοκτόνου και προσπαθώντας να ερμηνεύσει την αιτία που τον οδήγησε στο να αφαιρέσει τη ζωή του ίδιου του παιδιού του συνέχισε:

«Ήρθε σε απόγνωση. Ήταν μόνος του με δυο παιδιά, η γυναίκα του στο νοσοκομείο, δεν είχε κανέναν κοντά του, εγώ δεν μπορούσα να τον βοηθήσω γιατί φροντίζω τη μητέρα μας, αλλά ήταν καλός άνθρωπος, δεν μπορώ να ακούω να τον κατηγορούν».

Η ίδια αποκάλυψε ότι είχε παντρευτεί και στο παρελθόν, είχε χωρίσει και ότι είχε δύο μεγάλα παιδιά, τα οποία όπως είπε τα πρόσεχε, τους έστελνε χρήματα και είχε καλές σχέσεις μαζί τους.

«Δε νιώθω καλά με αυτά που ακούω για τον αδελφό μου και λυπάμαι πολύ γι’ αυτό που έγινε. Κανένας δε θα ήθελε να του τύχει κάτι τέτοιο. Κρίμα στο παιδάκι, αλλά δεν το ήθελε ο καημένος. Τον καταλαβαίνω γιατί τον ξέρω από μικρό παιδί, σίγουρα ήρθε σε απόγνωση κι έγινε το κακό», κατέληξε η αδελφή του 61χρονου.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top