Επέστρεψε το χαμόγελο στα χείλη της Βίκυς Σταμάτη-«Αγάπη μου σήμερα έρχεται ο μπαμπάς στο σπίτι»

Τα βλέμματα τράβηξαν τα γυαλιά ηλίου σε σχήμα καρδιάς-Πρώτη ανάρτηση: 27-04-2017 18:13

Με το χαμόγελο στα χείλη ήταν η Βίκυ Σταμάτη σήμερα, αφού ο σύζυγός της, Άκης Τσοχατζόπουλος κατάφερε τελικά να συγκεντρώσει τις 200.000 ευρώτης εγγύησης και να βγει τελικά από τη φυλακή, χάρη στη βοήθεια καλών του φίλων.

Εκείνη μην κρύβοντας τη χαρά της, σημείωσε πως σήμερα που πήγε να πάρει το γιο της από το σχολείο, τον αγκάλιασε και του είπε: «Αγάπη μου, ψυχή μου, σήμερα έρχεται ο μπαμπάς στο σπίτι».

Επίσης δήλωσε στην κάμερα του STAR και στον Γρηγόρη Μπάκα:  «Ελπίζω μέσα στη μέρα να έρθει ο Άκης και να ξεπεραστεί μια μικρή νομική εμπλοκή. Ήταν ένας αγώνας που κατακτήθηκε».

Πάντως τα βλέμματα όλων τράβηξαν και τα γυαλιά ηλίου της Βίκυς Σταμάτη σε σχήμα καρδιάς και με φακό καθρέφτη!

Τα χρήματα της εγγύησης των 200.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν, σύμφωνα με τους συνηγόρους του κυρίου Τσοχατζόπουλου, από δωρεές φίλων και δανεισμό από ιδιώτη. Όμως οι γραφειοκρατικές εκκρεμότητες εμπόδισαν την αποφυλάκισή του σήμερα.

Η συγκέντρωση των χρημάτων ήρθε μόλις μία ημέρα μετά την απόρριψη του αιτήματος του για απάλειψη ή μείωση της εγγύησης των 200.000 ευρώ από το δικαστήριο. Πάντως οι φίλοι και ο ιδιώτης που έδωσαν τα χρήματα θα γίνουν γνωστοί στην Ελληνική Δικαιοσύνη, εφόσον αναζητηθούν, αφού η συναλλαγή γίνεται μέσω τραπεζικού συστήματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top