ΕΝΤΑΣΗ στο ειρηνοδικείο Αθήνας για τους πλειστηριασμούς - ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ συμβολαιογράφο στο κυλικείο

ΧΑΜΟΣ μετά την απόφαση να ξεπαγώσουν πλειστηριασμοί για οφειλές άνω των 400.000 ευρώ-Πρώτη ανάρτηση: 26-04-2017 17:00

Το "έλα να δεις" έγινε την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Αθήνας, όπου μέλη της Λαϊκής Ενότητας και του κινήματος «Δεν Πληρώνω» πραγματοποίησαν διαμαρτυρία κατά των πλειστηριασμών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεντρωμένοι έδιωξαν από την αίθουσα όσους ήθελαν να κάνουν προσφορά στον πλειστηριασμό που επρόκειτο να διεξαχθεί και αφορούσε αποθήκη και αγροτεμάχιο για χρέη προς τράπεζα.

Πιο συγκεκριμένα, τα αίματα άναψαν όταν συμβολαιογράφος προσπάθησε να εκτελέσει πλειστηριασμό, χωρίς να έχει τη σχετική άδεια. Τότε μέλη του κινήματος "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ" κλείδωσαν τη συμβολαιογράφο στο κυλικείο, ενώ τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση του επικεφαλής της ΛΑΕ, κυρίου Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Όπως αναφέρει το μέλος του Κινήματος «Δεν Πληρώνω», Ηλίας Παπαδόπουλος στο star.gr, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών για σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου ήταν προγραμματισμένο να γίνουν συνολικά 30 πλειστηριασμοί. 

Υπενθυμίζουμε ότι χθες Τρίτη η Συντονιστική Επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε να ξεπαγώσει τους πλειστηριασμούς για οφειλές άνω των 400.000 ευρώ. Οι συγκεκριμένοι πλειστηριασμοί θα επιτρέπονται με επισπεύδοντες τις τράπεζες, το Δημόσιο, τον ΕΦΚΑ και τους ΟΤΑ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top