Ιωάννινα: Τραγωδία στην άσφαλτο με έναν ΝΕΚΡΟ (ΦΩΤΟ)

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν

Νεκρός Ιωάννινα

Σφοδρή σύγκρουση 2 ΙΧ Επιβατηγών οχημάτων σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στoν κόμβο Καρδαμιτσίων, στη συμβολή της παράκαμψης της περιφερειακής οδού Ιωαννίνων, με την παλιά Ε.Ο Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας, πριν την σήραγγα προς το αεροδρόμιο. Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης ήταν να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν άλλοι δύο.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Τροχαίας, δύο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει. 

Πιο συγκεκριμένα, ο 73χρονος αλλοδαπός Αλβανικής υπηκοότητας συνοδηγός του οχήματος που κινούνταν στην περιφερειακή οδό ανασύρθηκε νεκρός, ενώ σοβαρά τραυματισμένος είναι ο 43χρονος οδηγός επίσης αλβανικής υπηκοότητας. Πιο ελαφρά τραύματα φέρει ο 51χρονος ημεδαπός οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Epirus-tv-news.gr, μια πρώτη εκτίμηση για το δυστύχημαμ, η παραβίαση κόκκινου σηματοδότη φέρεται να είναι εκείνη που οδήγησε στην τραγωδία. Τα ακριβή ωστόσο αίτια και τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top