Σε δίκη από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων παραπέμπονται 11 πρώην διευθυντές και μέλη του διοικητικού συμβουλίου του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού ΑΘΗΝΑ 984 με το υπ ΄αριθμόν 679/2017 βούλευμα του συμβουλίου εφετών.

Η υπόθεση αφορά διασπάθιση εκατομμυρίων ευρώ την περίοδο 2003-2010 τα οποία κατέληξαν σε...αρώματα, μανικετόκουμπα, τσάντες, ζώνες, ταξίδια, λουλούδια, ρολόγια και κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας!

Το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε τον διαχωρισμό της δικογραφίας και την αποστολή αντιγράφου στη Βουλή όσο αφορά τον εν ενεργεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Κυρίτση με αίτημα την άρση της  ασυλίας του.

Το δικαστικό συμβούλιο διαβιβάζει στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών αντίγραφο του βουλεύματος και των εγγράφων της δικογραφίας σχετικά με την καταστροφή των παγίων της δημοτικής επιχείρησης προκειμένου να ερευνήσει αν συντρέχουν ποινικές ευθύνες των μελών της Επιτροπής και των συντακτών των τεχνικών εκθέσεων καταστροφής παγίων για την πράξη της απλής συνδρομής σε απιστία στην υπηρεσία από κοινού σε βάρος ΟΤΑ.