H τραγική ειρωνία με τον διασώστη του ΕΚΑΒ που τραυματίστηκε στην πτώση ασανσέρ-VIDEO

Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας

Ένα απίστευτο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον διασώστη του ΕΚΑΒ ο οποίος όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, βρισκόταν μέσα στο ασανσέρ που έκανε ελεύθερη πτώση στα Χανιά.

Όλα έγιναν όταν ο Παναγιώτης Μπουστεράκης πήγε το βράδυ της Πέμπτης σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην Ηρώων Πολυτεχνείου στα Χανιά, προκειμένου να παραλάβει ασθενή.

Ωστόσο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, την ώρα που ο διασώστης ήταν μέσα στο ασανσέρ με άλλα δυο άτομα, ο ανελκυστήρας από το υπερυψωμένο ισόγειο που βρισκόταν, έπεσε και βρέθηκε στο -2!

Αποτέλεσμα ήταν ο διασώστης να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Χανίων όπου νοσηλεύεται υποφέροντας από δυνατούς πόνους σε όλο του το σώμα.

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΧΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ:

Όπως μετέδωσε το flashnews, ο ΙΔΙΟΣ διασώστης ήταν αυτός που πριν από περίπου ένα μήνα είχε κληθεί να επέμβει και να διασώσει γυναίκα στα Χανιά από ΙΔΙΟ περιστατικό πτώσης με ασανσέρ!

Μάλιστα η κοπέλα που τότε είχε επίσης τραυματιστεί, όταν ενημερώθηκε τι συνέβη, πήγε στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί τον διασώστη.

Ο ίδιος, μιλώντας στο flashnews περιέγραψε το σοκ που έζησε λέγοντας:

«Πάω στη δουλειά μου, ζω από τη δουλειά μου μόνο και δεν ξέρω αν το παιδί μου, η μικρή μου Ασπασούλα θα με έβλεπε σήμερα ζωντανό».

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top