Τα προηγμένα λειτουργικά προϊόντα κερδίζουν συνεχώς έδαφος

Οι καταναλωτές επιβραβεύονται για τις αγορές τους

Στη νέα ψηφιακή εποχή, τα προηγμένα λειτουργικά προϊόντα που διευκολύνουν και επιβραβεύουν τις αγορές των καταναλωτών κερδίζουν συνεχώς έδαφος.

Οι σύγχρονοι άνθρωποι αναζητούν πρωτοποριακά λειτουργικά προϊόντα, ικανά να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες τους για mobile internet και να τους βοηθήσουν να αποκτήσουν πλήρη έλεγχο σε όλες τους τις συναλλαγές, όπως να κάνουν άμεσα πληρωμές σε επιχειρήσεις ή να μεταφέρουν χρήματα σε φίλους και συνεργάτες.

O κ. Λούρος, Διευθυντής Digital Transformation & Consumer New Business Development του Ομίλου ΟΤΕ, εξηγεί ότι «η προπληρωμένη κάρτα που δημιούργησε η Cosmote, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα, αποτελεί μια προηγμένη και κυρίως μια ασφαλή λύση για τις καθημερινές αγορές των καταναλωτών, ενώ παράλληλα απαντά στις αυξημένες ανάγκες για online internet που έχουμε όλοι, καθώς με κάθε 1 ευρώ αγορών που θα πληρώνουν με τη συγκεκριμένη κάρτα, οι πελάτες μας κερδίζουν 5 megabyte».

Κάθε καταναλωτής μπορεί να αποκτήσει μέχρι 4 κάρτες στον ίδιο αριθμό φορολογικού μητρώου, ώστε να επωφελείται όλη η οικογένεια.

«Με κάθε νέο προϊόν που φέρνουμε στην αγορά, θέλουμε να προσφέρουμε στους ¨Έλληνες καταναλωτές ολοκληρωμένες λύσεις, που απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες τους, δίνουν αξία στα χρήματά τους και κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά τους» συμπληρώνει ο κ. Λούρος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την συγκεκριμένη κάρτα γρήγορα και απλά και να την φορτίσουν επί τόπου στα καταστήματα του ομίλου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top