Σε κατάσταση ΣΟΚ η σύζυγος του υποστράτηγου Τζανιδάκη που επέβαινε στο μοιραίο ελικόπτερο

Στα μαύρα ολόκληρο το Ρέθυμνο

Ανάμεσα στους νεκρούς του μοιραίου Χιούι που συνετρίβη στη Σαραντάπορο Ελασσόνας ήταν και ο υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς, υποστράτηγος Ιωάννης Τζανιδάκης.

Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του συγκλόνισε ολόκληρο το Ρέθυμνο και κυρίως το χωριό του, την Αρχαία Ελεύθερνα, τόπο καταγωγής του λαμπρού στρατιωτικού.

Ο υποστράτηγος Τζανιδάκης, μόλις πρόσφατα, τον περασμένο Μάρτιο στις κρίσεις των αξιωματικών είχε προαχθεί και τοποθετήθηκε υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα.

Αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων το 1984 και πήρε το βαθμό του ανθυπολοχαγού  τεθωρακισμένων, Ανθυπίλαρχος, ενώ τέλεσε υπασπιστής του υπουργού Άμυνας, Ι. Πλακιωτάκη από τον Σεπτέμβριο του 2007 μέχρι τον Οκτώβριο του 2009.

Συντετριμμένη η οικογένειά του από τη στιγμή που έμαθε για τον ξαφνικό χαμό του ανθρώπου τους. Η σύζυγός του Καίτη, καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, η οποία χθες μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Star, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ , όπως και η μητέρα του.

Τα δύο αγόρια του, 28 και 23 ετών, φοιτητές της Νομικής, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» από τη ζωή του το στήριγμά τους.

Η κηδεία του υποστράτηγου θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 18:00 στην Αρχαία Ελεύθερνα στο Ρέθυμνο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top