Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδίκων Θεσσαλονίκης τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 39χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για τα κακουργήματα του βιασμού και της αποπλάνησης παιδιών.

Ο 39χρονος συνελήφθη στις 21-03-2017, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Ειδικότερα, πρόκειται για τον: Δημήτρη Κατσαρή του Κωνσταντίνου και της Γιαννούλας, γεννηθέντα στις 11-11-1978 στη Θεσσαλονίκη.

Κάτοικοι της περιοχής είχαν δηλώσει ότι τον έβλεπαν να πηγαίνει στο γήπεδο μπάσκετ της γειτονιάς μόνιμα με αθλητική αμφίεση και με μια μπάλα μπάσκετ στα χέρια.

Ο 39χρονος  ασελγούσε σε  δύο αγόρια, που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 χρόνια τους , από τον Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι τις 20 Μαρτίου του 2017. Ένα από τα δύο αγόρια το είπε στους γονείς του και κατήγγειλαν το γεγονός στην αστυνομία. Ο 39χρονος δεν ήταν από το οικογενειακό, φιλικό ή συγγενικό περιβάλλον, αλλά ένας γείτονας.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388456. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.