ΠΟΕΔΗΝ: "ΤΡΑΓΙΚΕΣ οι ελλείψεις στο Καραμανδάνειο, που νοσηλεύτηκε και ξεψύχησε η μικρή Μαρία"

Θρήνος, αναπάντητα ερωτήματα, οργή κι ένα απέραντο «γιατί»

ΠΟΕΔΗΝ: "ΤΡΑΓΙΚΕΣ οι ελλείψεις στο Καραμανδάνειο, που νοσ

Θρήνος, αναπάντητα ερωτήματα, οργή αλλά και ένα απέραντο «γιατί» βασανίζουν τους γονείς της 8χρονης Μαρίας, η οποία «έσβησε» από την γρίπη Η1Ν1, μετά από 25 ημέρες νοσηλείας, ανήμερα των γενεθλίων της.

Για 25 ολόκληρες μέρες, η 8χρονη Μαρία πάλεψε σαν λιοντάρι για να κρατηθεί στη ζωή. Ο οργανισμός της όμως δεν άντεξε, η γρίπη Η1Ν1 νίκησε και η μικρή εξέπνευσε στη ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου του Ρίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Οι γονείς επιρρίπτουν ευθύνες στο ιατρικό προσωπικό του Καραμανδάνειου, λέγοντας ότι εκεί «χάθηκε πολύτιμος χρόνος».

«Τραγικές είναι οι ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλεύτηκε πριν καταλήξει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου η 8χρονη Μαρία» καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).  

«Παρ’ ότι το νοσοκομείο εξυπηρετεί τα παιδιά του πληθυσμού αναφοράς της 6ης ΥΠΕ, δηλαδή στην Πελοπόννησο, τη Δυτική Ελλάδα, την Ήπειρο και τα νησιά Ιονίου, αντιμετωπίζεται από την κυβέρνηση ως ένα μικρό περιφερειακό νοσοκομείο σε χρηματοδότηση και στελέχωση» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, κ. Μιχάλης Γιαννάκος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top