ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές έξω από το νοσοκομείο Λάρισας όπου μεταφέρθηκαν οι σοροί των 4 νεκρών στρατιωτικών

Τι έδειξε η νεκροψία-«Παγωμένοι» και σε κατάσταση σοκ οι συγγενείς τους (VIDEO)

Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο άδικος χαμός των τεσσάρων άξιων στρατιωτικών, που σκοτώθηκαν όταν το ελικόπτερο τύπου Χίουι όπου επέβαιναν, συνετρίβη στην Ελασσόνα.

Το Star βρέθηκε έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, εκεί που μεταφέρθηκαν οι σοροί των τεσσάρων στρατιωτικών.

Εκεί, από την πρώτη στιγμή, έσπευσαν οι οικογένειες, οι συγγενείς και οι φίλοι τους με τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν να είναι συγκλονιστικές.

Κανείς τους δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί, καθώς όλοι τους είναι σε κατάσταση σοκ, με πρόσωπα σκυθρωπά, βλέμμα στο κενό, και δακρυσμένα μάτια.

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΝΕΚΡΟΨΙΑ

Λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η νεκροψία των 4 θυμάτων. Σύμφωνα με την Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, της κυρίας Ρουμπίνης Λεονταρή, όλες, οι κακώσεις σώματος και κεφαλής είναι συμβατές με την πτώση και συντριβή του ελικοπτέρου.

«ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ» ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Παράλληλα, στο αμφιθέατρο του γενικού νοσοκομείου Λάρισας στήθηκε μια ολόκληρη επιχείρηση ψυχολογικής υποστήριξης των συγγενών των θυμάτων.

Ψυχολόγοι, ψυχίατροι και κοινωνικοί λειτουργοί είναι δίπλα τους και προσπαθούν να τους συμπαρασταθούν, να τους απαλύνουν τον πόνο όσο αυτό είναι δυνατό.

Στο σημείο βρέθηκε και ο αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής, και συνομίλησε με έναν  έναν ξεχωριστά, προσπαθώντας να τους δώσει κουράγιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top