ΒΙΝΤΕΟ από τον ΧΛΙΔΑΤΟ ινδικό γάμο ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ στην Αθήνα

Ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς γάμους τα τελευταία χρόνια

Όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, στις αρχές του Απρίλη πραγματοποιήθηκε ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς γάμους στην Αθήνα τα τελευταία χρόνια, με το ζευγάρι των νεόνυμφων να έρχεται από την Ινδία.

Περισσότεροι από 500 καλεσμένοι από τη μακρινή Ινδία με τις παραδοσιακές τους ενδυμασίες, αλλά κι από όλον τον υπόλοιπο κόσμο, έφτασαν στην Αθήνα για να απολαύσουν τον καλό καιρό, τη θάλασσα, τον πολιτισμό αλλά και τα αρχαία ελληνικά μνημεία, γιορτάζοντας, παράλληλα, την ένωση των δυο ερωτευμένων.

Ο 4ήμερος γαμήλιος εορτασμός ξεκίνησε με ποτά και δείπνο κάτω από την Ακρόπολη, με τους καλεσμένους να πίνουν τη σαμπάνια τους υπό τους ήχους της τζαζ μουσικής.

Την επόμενη μέρα, ο ελληνικός πολιτισμός συνάντησε τον ινδικό σε ένα μεγάλο πάρτι, που άφησε αξέχαστες αναμνήσεις στους καλεσμένους. Οι γυναίκες έκαναν τατουάζ χένα, ενώ οι άνδρες έπιναν ελληνικούς καφέδες κι έτρωγαν ελληνικό φαγητό. Για εκείνους που ήθελαν να γνωρίσουν περισσότερα για την Αρχαία Ελλάδα, διοργανώθηκε ξενάγηση στην Ακρόπολη. Το ίδιο βράδυ, πραγματοποιήθηκε πάρτι στην παραλία, όπου οι νότες του Ζορμπά αναμείχθηκαν με το Bollywood, κρατώντας το ζευγάρι και τους καλεσμένους του στην πίστα όλο το βράδυ.

Τη μέρα του γάμου, ο γαμπρός μεταφέρθηκε στο σημείο της τελετής με άμαξα που την έσερναν δυο άσπρα άλογα. Οι δυο οικογένειες ενώθηκαν, οι καλεσμένοι χόρεψαν υπό τους ήχους γνωστών DJ και μουσικών, ενώ, τέλος, τους εορτασμούς σφράγισε ένα χλιδάτο δείπνο στο Ζάππειο, που οι καλεσμένοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top