ΚΑΤΕΠΕΣΕ στρατιωτικό ελικόπτερο με 5 επιβαίνοντες - Βρέθηκαν τα ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ του στην Ελάσσονα

Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό επιζώντων - Πρώτη ανάρτηση: 10:19

Συναγερμός έχει σημάνει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καθώς όπως ανακοινώθηκε κατέπεσε τελικά το στρατιωτικό ελικόπτερο που πετούσε έξω από την Κοζάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελικόπτερο, τύπου Χιούι του στρατού ξηράς εντοπίστηκε από εναέρια μέσα στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας.

Οι πιλότοι δεν εξέδωσαν σήμα κινδύνου, ενώ όπως έγινε γνωστό σε αυτό επέβαιναν πέντε άτομα, δύο χειριστές, μία ιπτάμενη μηχανικός και δύο στρατιωτικοί που είχαν επιβιβαστεί από στρατόπεδο της Λάρισας

Το ελικόπτερο εκτελούσε πτήση από Αθήνα προς Λάρισα και από εκεί θα μετέβαινε στην Κοζάνη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού εκτέλεσε το πρώτο μέρος προς τη Λάρισα συνέχισε για Κοζάνη, αλλά χάθηκε το στίγμα του από τα ραντάρ.

Πυροσβεστικές και στρατιωτικές δυνάμεις "χτένισαν" την περιοχή του Σαραντάπορου για να εντοπίσουν το ελικόπτερο, το οποίο σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα έπρεπε στις 09:50 να είχε προσγειωθεί στον προορισμό του. Όμως από κάποια στιγμή κι έπειτα δεν απαντούσε στις κλήσεις που του γίνονται από επίγειους ελεγκτές.

Ανακοίνωση από το ΓΕΣ

Ενημερώνουμε ότι, τις πρωινές ώρες (07:50) της 19 Απριλίου 2017, υπάρχει απώλεια ίχνους και επικοινωνιών με ελικόπτερο UH-1H, με 5 επιβαίνοντες, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση από τη Λάρισα στην Κοζάνη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top