Το τετράδιο που πετάχτηκε στην ανακύκλωση είχε ΘΗΣΑΥΡΟ! Βρήκαν 15.000 ευρώ στα… σκουπίδια

Κόκκαλο έμειναν οι υπάλληλοι στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών

Έναν θησαυρό έκρυβε τετράδιο το οποίο πετάχτηκε στην ανακύκλωση και βρέθηκε εντελώς τυχαία από τους εργαζόμενους στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το neakriti ένας υπάλληλος βάρδιας πήρε από το σωρό των χαρτιών το πεταμένο τετράδιο κατά το διαχωρισμό και έκπληκτος είδε να ξεπηδούν από τις σελίδες του χαρτονομίσματα των 100 ευρώ. Άνοιξε το τετράδιο και μέσα βρήκε 15.000 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ίδιο σωρό που βρέθηκε το χρυσό τετράδιο βρέθηκε και το βιβλιάριο υγείας ενός ηλικιωμένου, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει στην εικασία ότι πιθανόν  το τετράδιο να άνηκε σε εκείνον, ο ίδιος να έφυγε από τη ζωή και οι συγγενείς του ανυποψίαστοι να πέταξαν το τετράδιο, όπου είχε κρύψει τα χρήματα στα σκουπίδια.

Πάντως, αν τώρα οι κληρονόμοι του… παππού εμφανιστούν μαθαίνοντας για την ιστορία, δεν θα μπορέσουν να πάρουν τα χρήματα, αφού πρώτον δεν κρατήθηκε το βιβλιάριο υγείας και δεύτερον ό,τι πεταχτεί σε κάδο απορριμμάτων ή ανακύκλωσης αυτομάτως παύει να ανήκει στην κτήση του απορρίπτοντος και περνάει στην κτήση του διαχειριστή, δηλαδή στο Εργοστάσιο Ανακύκλωσης ή του Δήμου Ηρακλείου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top