ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ για το θάνατο της μικρής Μαρίας! «Της έκαναν το τεστ για τον H1N1 την έκτη μέρα νοσηλείας»

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον άγγελο που έφυγε τόσο άδικα

 «Της έκαναν το τεστ για τον H1N1 την έκτη μέρα νοσηλείας

Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Πάτρα μετά από τον άδικο θάνατο της 8χρονης Μαρίας, η οποία πάλεψε επί 25 μέρες να κρατηθεί στη ζωή, όμως τελικά δεν τα κατάφερε κι «έφυγε» από τον ιό της γρίπης H1N1.

Βασανιστικά είναι τα ερωτήματα που κατακλύζουν τους γονείς και τους συγγενείς του μικρού κοριτσιού, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι έγιναν εγκληματικές παραλείψεις και καθυστερήσεις στο Καραμανδάνειο, όπου πήγαν το κοριτσάκι οι γονείς του.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο θείος της μικρής Μαρίας, Β. Καραβίας κατήγγειλε ότι το παιδί εμφάνισε έναν πυρετό και οι γονείς το πήγαν στο νοσοκομείο τέσσερις με πέντε φορές φορές γιατί δεν υποχωρούσε. Οι γιατροί αντί να το κρατήσουν για νοσηλεία, το έδιωχναν, λέγοντας ότι είναι μια απλή ιώση και χορηγώντας του μόνο αντιβίωση.

Όταν ο πατέρας της μικρής απαίτησε από το γιατρό να του υπογράψει ότι δεν έχει τίποτα το παιδί, μόνο τότε το κράτησαν για νοσηλεία. Όπως είπε την ημέρα που έγινε τελικά η νοσηλεία, το ίδιο πρωί είχε ξαναπάει στο Καραμανδάνειο, αλλά οι γιατροί το έδιωξαν για μια ακόμα φορά.

«Το βράδυ ξαναπήγε το παιδί στο νοσοκομείο, αφού είχε αρχίσει και μαύριζε. Το παιδί έκανε τελικά το τεστ για τον H1N1 την έκτη ημέρα της νοσηλείας του, τα αποτελέσματά του όμως βγήκαν όταν το παιδί ήταν ήδη κλινικά νεκρό. Τη Μεγάλη Τρίτη ανήμερα των γενεθλίων της η Μαρία έπεσε σε κώμα και Μεγάλη Τετάρτη μεσημέρι βγήκαν τα αποτελέσματα. Μιλάμε για ένα τεστ που κάνει 35 ευρώ. Το έκανα εγώ στο δικό μου το παιδί και τα αποτελέσματα βγήκαν σε 20 λεπτά», είπε ο θείος του παιδιού.

Όπως είπε το παιδί ήταν σε άθλια κατάσταση και ενώ μιλούσε, ξαφνικά χανότα, βυθιζόταν και δεν είχε καμία επαφή για δύο λεπτά και μετά επανερχόταν.

Τώρα όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ενώ η οικογένεια έχει δηλώσει ότι θα κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για το θάνατο της Μαρίας.

«Οι άνθρωποι είχαν πλήρη άγνοια. Να πάνε να φυλάξουν πρόβατα καλύτερα. Στο νοσοκομείο νοσηλεύονταν παιδάκια με Η1Ν1. Εμάς μας έλεγαν ότι είχε τη νόσο Καβασάκι και με μια απλή αναζήτηση στο Google είδαμε ότι η Μαρία δεν είχε αυτά τα συμπτώματα. Είναι άσχετοι, να φύγουν από εκεί που είναι», είπε εξοργισμένος ο θείος της μικρής.

Σήμερα το απόγευμα στις 17:00 γονείς, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την 8χρονη Μαρία για τελευταία φορά. Η κηδεία της θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων Δαφνούλας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top