ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ για τον φόνο της 32χρονης Σταυρούλας! Η αμύθητη περιουσία και ο Πακιστανός σύζυγος

Αθωώθηκε ο άντρας του θύματος-Είχε κατηγορηθεί ότι σκηνοθέτησε το θάνατό της

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ του Πακιστανού που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελληνίδας συζύγου του Σταυρούλας, 32ετών και μητέρας 2 ανήλικων παιδιών. Η υπόθεση  χρονολογείται  από τον Απρίλιο του 2008, όταν ανακαλύφθηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας στη λαχαναγορά στον Κηφισό.

Μετά την πρόσφατη αθώωση του κατηγορουμένου, ο θείος της κοπέλας, που είχε οριστεί δικαστικός συμπαραστάτης της, εμφανίζεται κάθετος ως προς την ενοχή του συζύγου της. Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα»  και υποστηρίζει ότι αφού τη στραγγάλισε, ο Πακιστανός την πέταξε στο δρόμο για να φανεί ότι η 32χρονη κοπέλα έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος. Το έγκλημα ήταν προμελετημένο, ισχυρίζεται ο θείος της άτυχης Σταυρούλας, διότι είχε βάλει «στο μάτι» την περιουσία της συντρόφου του, συνολικής αξίας σε ακίνητα 350.000ευρώ.

Σοκάρει ο χαροκαμένος θείος της Σταυρούλας- Είχα πληροφορίες οτι την έδερνε

«Την 1/03/02 προσελήφθη ως οικιακός βοηθός (ο σύζυγος της Σταυρούλας) στο σπίτι του αδερφού μου. Ο ίδιος εμφανίζεται να είχε νοικιάσει διαμέρισμα του αδερφού μου αντί 440ευρώ. Επειδή δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιο τον προσέλαβε ως οικιακό βοηθό και φαίνεται ότι σκοπός του από τότε ήταν να ιδιοποιηθεί τα περιουσιακά της στοιχεία αξίας 350.000 σε ακίνητα. Η ανιψιά μου έπασχε από σωματική αναπηρία- η νόσος της είχε χαρακτηρισθεί σπαστική τετραπάρεση και νοητική υστέρηση της τάξεως του 30-35%».

Στην ερώτηση εάν ήταν ευτυχισμένο ζευγάρι, απαντά: «Αποκλείεται. Έχω πληροφορίες ότι την έδερνε, όχι από μια πηγή αλλά από περισσότερες. Προσπαθούσε να τον βλέπουν οι γείτονες ότι την υπεραγαπά αλλά στο δικαστήριο που εγώ θα οριζόμουν δικαστικός συμπαραστάτης της Σταυρούλας και ήταν παρούσα η μητέρα της, δεν την άφηνε να της μιλήσει.

Ο Πακιστανός σύζυγος  άσκησε έφεση για τη δικαστική συμπαράσταση και μια εβδομάδα πριν εκδικασθεί η υπόθεση, η Σταυρούλα πέθανε.

Το έγκλημα έγινε στις 2 προς 3 Απριλίου 2008. Εγώ το έμαθα Κυριακή 6 Απριλίου το μεσημέρι ενώ έτρωγα σε εστιατόριο της Αθήνας και δέχθηκα ένα τηλεφώνημα να αναγνωρίσω ένα πτώμα που πιθανόν ήταν της ανιψιάς μου. Η δική μου απάντηση ήταν αμέσως: αν είναι της ανιψιάς μου ξέρω το δολοφόνο. Την επομένη πήγα στο νεκροτομείο και με μεγάλη δυσκολία αναγνώρισα το πτώμα. Δε γνωρίζαμε ότι η Σταυρούλα αγνοείτο για κάποιες μέρες γατί ο ίδιος δεν ήθελε να πληροφορηθεί η οικογένεια για τη δήθεν εξαφάνιση. Η αθώωση είναι αποτέλεσμα στρεβλής ανακριτικής διαδικασίας. Τη σκότωσε στο σπίτι με στραγγαλισμό μεταξύ 20:00-όταν την είδε γειτόνισσα να κυκλοφορεί-και 3:00 διότι χρειάζεται κι ένας χρόνος  για να μεταφέρει το πτώμα από το σπίτι στη λαχαναγορά δεδομένης και της καταρρακτώδους βροχής.

Το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο. Μόλις πέθανε ο πατέρας της ήθελε να την πάει στο Πακιστάν για να γεννήσει εκεί. Εγώ λοιπόν έπρεπε να υπογράψω το διαβατήριό της και να φροντίσω για όλα. Ο δικηγόρος της  είχε πει στον ίδιο ότι η δίκη είναι χαμένη. Στη διαθήκη του αδερφού μου είχε γραφτεί να αναλάβει προστάτης των παιδιών του εκείνος με τον οποίο είχε κοινό τραπεζικό λογαριασμό. Θα προτιμούσα να είχε χαθεί η περιουσία της Σταυρούλας, αλλά να ζει. Ο ίδιος είχε διεκδικήσει με πολλούς τρόπους και πολύ έντονα να σφετεριστεί την περιουσία, τα ενοίκια και τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Zητώ νέα ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, νέο τακτικό εφέτη ανακριτή, σύνταξη νέου παραπεμπτικού βουλεύματος και μετά δίκη, έστω και αν αργήσει. Έστω κι αν δε ζω».

Ο σύζυγος της Σταυρούλας από την πλευρά του υποστηρίζει ότι είναι αθώος και πως δεν έχει την παραμικρή σχέση με την δολοφονία της γυναίκας του, ενώ κάνει λόγο για τεράστια προβλήματα που του δημιουργούσαν οι συγγενείς της, τονίζοντας πως από την αρχή δεν ήθελαν να προχωρήσει η σχέση του με εκείνη.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top