ΠΑΝΙΚΟΣ στο Βόλο! Τζιπ έπεσε στη θάλασσα – Σώθηκαν από θαύμα

Βούτηξαν στο νερό για να τους σώσουν ένας αρχικελευστής του Λιμενικού κι ένα ναυτικός πράκτορας

Τζιπ έπεσε στη θάλασσα – Σώθηκαν από θαύμα

Παραλίγο να σημειωθεί τραγωδία τη Δευτέρα του Πάσχα στο λιμάνι του Βόλου, όταν ένα τζιπ στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι, ηλικίας 40 – 50 ετών  διέσχισε με φόρα το χώρο, όπου αποβιβάζονταν επιβάτες και οχήματα και κατέληξε στη θάλασσα.

Όπως αναφέρει το magnisianews, αμέσως βούτηξε στο νερό ένας αρχικελευστής του Λιμενικού που είχε υπηρεσία στο λιμάνι κι ένας ναυτικός πράκτορας, οι οποίοι και βοήθησαν το ζευγάρι να βγει από το αυτοκίνητο, την ώρα που εκείνο βυθιζόταν.

Μάλιστα το πλήρωμα του πλοίου «Πρωτεύς» πέταξε σωσίβια στη θάλασσα και τελικά η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος.

Η περιγραφή του περιστατικού είναι ανατριχιαστική. Όλα έγιναν στις 21:45 το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στο λιμάνι του Βόλου, όπου κατέπλευσε το πλοίο «Πρωτεύς» από τα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Το πλοίο έδεσε και οι επιβάτες και τα οχήματα άρχισαν να αποβιβάζονται. Ξαφνικά όμως ένα τζιπ έπεσε με μεγάλη ταχύτητα μέσα στη θάλασσα, σε απόσταση περίπου 3 – 4 μέτρων από την προβλήτα.

Ο αρχικελευστής του Λιμενικού που είχε εκείνη την ώρα υπηρεσία και ο ναυτικός πράκτορας έπεσαν αμέσως στο νερό, έσπασαν τα παράθυρα του αυτοκινήτου και έβγαλαν το ζευγάρι που δεν αντιδρούσε.

Το πλήρωμα του «Πρωτεύς» έριξε στη θάλασσα τρία κυκλικά σωσίβια, τα οποία φόρεσαν οι επιβάτες και έτσι κατάφεραν να σώσουν το ζευγάρι από το τζιπ που βυθίστηκε μέσα σε τρία λεπτά.

Το ζευγάρι εκτιμάται ότι είναι επισκέπτες στην πόλη, ενώ αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο που μετέφερε τον άνδρα και τη γυναίκα στο νοσοκομείο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top