Κυριακή του Πάσχα: Αναλυτική πρόγνωση ΚΑΙΡΟΥ - Που θα σουβλίσουν τον οβελία με βροχή

Αλλάζει το σκηνικό την Δευτέρα - Θα χρειαστούμε μπουφάν και ομπρέλες!

Καιρός Κυριακή του Πάσχα

Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ αρχικά στα βόρεια και από το μεσημέρι και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και το μεσημέρι από νότιες διευθύνσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά, αρχικά στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και από το μεσημέρι και στις υπόλοιπες περιοχές. Το βράδυ, τα φαινόμενα στη Δυτική Μακεδονία και τη Θράκη θα σταματήσουν.

ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Από το μεσημέρι νότιοι 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 9 ως 25 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία, η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Από αργά το απόγευμα αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες.

ΑΝΕΜΟΙ: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 9 ως 23 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο, η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Από αργά το απόγευμα, αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, κυρίως στα νότια. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα νότια.

ΑΝΕΜΟΙ: Στα βόρεια αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 8 ως 26 βαθμούς κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. Από αργά το απόγευμα, αραιές νεφώσεις.

ΑΝΕΜΟΙ: Νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 11 ως 22 βαθμούς κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες παροδικές νεφώσεις.

ΑΝΕΜΟΙ: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα βόρεια 4 με 6 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 12 ως 23 βαθμούς κελσίου.

Δευτέρα του Πάσχα 

Ο καιρός θα είναι άστατος με συννεφιά κατά περιόδους. Όσοι ταξιδεύουν θα πρέπει να προσέχουν, καθώς θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας. 

Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλύτερος και ίσως να μην βρέξει καθόλου σε αυτές τις περιοχές. 

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ως 5 μποφόρ.  

Στην Αθήνα περιμένουμε βροχή το μεσημεράκι και το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ το θερμόμετρο θα δείξει 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν βροχές από το πρωί της Δευτέρας και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19-20 βαθμούς κελσίου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top