ΨΩΝΙΖΟΥΝ οι Αθηναίοι! Κίνηση στη Βαρβάκειο- Πότε θα είναι ανοιχτά τα σούπερ μάρκετ

Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε

ΨΩΝΙΖΟΥΝ οι Αθηναίοι! Κίνηση στη Βαρβάκειο- Πότε θα είναι

Η κίνηση στην πασχαλινή αγορά, αν και ιδιαίτερα πεσμένη φέτος, συγκριτικά με άλλες χρονιές, κορυφώνεται σήμερα, Μ. Παρασκευή, καθώς οι καταναλωτές αγοράζουν τα απαιτούμενα για το νηστίσιμο τραπέζι και για το πασχαλινό γιορτινό.

Μετά την Αποκαθήλωση, οι πολίτες επισκέφτηκαν τη Βαρβάκειο αγορά και, κυρίως, την ιχθυαγορά της. Εκεί, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Ιχθυοπωλών της Βαρβακείου Ιχθυαγοράς, Σπύρος Κοράκη, «υπάρχουν προϊόντα και τιμές για όλα τα βαλάντια».

Ο κ. Κορακάκης διαβεβαιώνει ότι πρόκειται για «άριστα προϊόντα» που περνούν καθημερινά τα ελεγκτικά κλιμάκια του υπουργείου Υγείας, του υπουργείου Εμπορίου και του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, όπως και της περιφέρειας Αττικής. Στόχος, η διασφάλιση της δημόσιας υγείας αλλά και η αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας, που επιτυγχάνεται μέσω της παράνομης ελληνοποίησης των ειδών.

Ο Βασίλης Ντελφιλιππίδης, πρόεδρος της Ένωσης Κρεοπωλών Αττικής, τονίζει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα κίνηση της αγοράς.

Υπενθυμίζουμε ότι η αγορά θα παραμείνει ανοιχτή σήμερα, Μ. Παρασκευή, κι αύριο, Μ. Σάββατο. Ανήμερα του Πάσχα, όπως και τη Δευτέρα, θα είναι κλειστή, για να ξανανοίξει την Τρίτη του Πάσχα.

Τα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα θα κλείσουν σήμερα στις 7, ενώ αύριο θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top