Θεσσαλονίκη: Τρόφιμα σε εκατοντάδες ευπαθείς οικογένειες- Γλυκιά έκπληξη στους επιβάτες του ΟΑΣΘ

Μοίραζαν σοκολατένια αυγά

Η διανομή τροφίμων από διάφορους Δήμους της χώρας μας φαίνεται πως είναι σωτήρια καθώς, χάρη σε αυτή, θα κάνουν Πάσχα εκατοντάδες οικογένειες, που πλέον λόγω της οικονομικής κατάστασης δεν μπορούν να έχουν τα αυτονόητα στο σπίτι τους.

Την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι πολίτες, παρά τις δυσκολίες, καταφέρνουν να αποδράσουν στις γιορτές, έστω και για λίγο, ενώ όσοι επέλεξαν σήμερα, Μ. Πέμπτη, για τη μετακίνησή τους λεωφορεία του ΟΑΣΘ, κεράστηκαν από την διοίκηση με σοκολατένια αυγά.

«Κοτόπουλο θα ψήσω φέτος και ευτυχώς που το πήρα κι αυτό, γιατί αλλιώς δεν θα έτρωγα».

Αυτό λέει στην κάμερα του Star ένας από τους εκατοντάδες συμπολίτες μας, που λίγο μετά τα 50 του χρόνια βρέθηκε δίχως δουλειά και παλεύει να μείνει όρθιος.

Έξω από τα γραφεία του Δ΄ Δημοτικού Διαμερίσματος της Τούμπας, από το πρωί ο δήμος Θεσσαλονίκης μοιράζει τρόφιμα σε ευπαθείς ομάδες. Με τα εμπορεύματα που πήραν, θα κάνουν Πάσχα 300 οικογένειες, καθώς, όπως μας είπαν, λόγω της οικονομικής κατάστασης δεν υπάρχουν πλέον τα αυτονόητα στο τραπέζι τους.

Την ίδια ώρα -αν και με πολλά προβλήματα- κάποιοι άλλοι επιλέγουν έστω για λίγο να φύγουν.

Στο μεταξύ, όσοι επέλεξαν σήμερα, Μ. Πέμπτη, να μετακινηθούν με λεωφορεία του ΟΑΣΘ, μία ευχάριστη έκπληξη τους περίμενε στα λεωφορεία, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top