"Μποτιλιάρισμα" προβλημάτων στα ανολοκλήρωτα σημεία της Ολυμπίας Οδού

Πώς θα αποφύγετε την ταλαιπωρία

Τα τέσσερα σημεία της Ολυμπίας Οδού που δεν έχουν δοθεί ακόμα σε κυκλοφορία, στενεύουν απότομα με αποτέλεσμα να εκπλήσσουν δυσάρεστα όσους ταξιδεύουν οδικώς. Συγκοινωνιολόγοι εξηγούν στο Star πώς μπορούν οι οδηγοί να αποφύγουν την ταλαιπωρία και τυχόν ατυχήματα.

Με… χωνί μοιάζουν στο τελείωμά τους οι δρόμοι στο Καμάρι, στο Δερβένι, στα Αραχωβίτικα και στον πολύπλοκο κόμβο του Ρίου. Τα τέσσερα ανολοκλήρωτα τμήματα της Ολυμπίας Οδού θα δοθούν σε κυκλοφορία τέλη Αυγούστου. Το ερώτημα είναι ένα: πως θα διεξάγεται η κυκλοφορία ως τότε.

Το Star βρέθηκε, όπως θα δείτε στο βίντεο, σε ένα από τα σημεία που στενεύει ο δρόμος, το οποίο κινδυνεύει να... "πήξει" από την έξοδο των εκδρομέων του Πάσχα.

Δύο αυτές λωρίδες θα δημιουργηθούν ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ λόγω Πάσχα. Πως; Θα συμπτυχθούν με κάποια τμήματα της ΛΕΑ και ένα μικρό τμήμα της παλιάς οδού. Μένει να δούμε αν όντως θα καταφέρουν να αποτρέψουν μια πιθανή συμφόρηση.

Πάντως η Ολυμπία Οδός είναι ολοκληρωμένη.

Οι ειδικοί συστήνουν στους οδηγούς να μην τρέχουν, καθώς αν φτάσουν στο «στενό» σημείο των δρόμων ή αν «πέσουν» σε κίνηση, μπορεί να χρειαστεί να ελαττώσουν απότομα ταχύτητα!

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το 4ο ανολοκλήρωτο σημείο της Ολυμπίας Οδού, ο κόμβος του Ρίου δηλαδή, θα δοθεί σε κυκλοφορία τον Φθινόπωρο κι όχι το καλοκαίρι, λόγω της πολυποκλότητάς του. Μέχρι τότε... υπομονή!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top