Τρώνε ΠΑΚΕΤΟ όσοι πάνε Πάτρα από το νέο δρόμο! Κάνουν 40 λεπτά για 3 χλμ

Τι μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Άρης Λάμπος

Στα διόδια της Ελευσίνας βρέθηκε ο δημοσιογράφος του Star, Άρης Λάμπος και μετέδωσε όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την έξοδο των εκδρομέων ενόψει Πάσχα. 

Όπως είπε, «οι οδηγοί, οι οποίοι κατευθύνονται προς τη Δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο περνούν με σχετική ευκολία από τα διόδια της Ελευσίνας, καθώς δεν υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης. Ωστόσο υπάρχει περιέργεια για το αν τελικά ο καινούργιος δρόμος, ο οποίος παραδόθηκε θα είναι τόσο σύντομος, όσο έχει διαφημιστεί και αν στα σημεία, όπου οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί θα δημιουργηθεί το φαινόμενο “το στόμιο του μπουκαλιού”, δηλαδή αν θα υπάρχει κίνηση».

Πάντως από την πλευρά της, η Ολυμπία Οδός υποστηρίζει ότι έχουν δοθεί στην κυκλοφορία δύο λωρίδες και δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Ωστόσο, όπως είπε ο Άρης Λάμπος, «οδηγοί κατήγγειλαν ότι από την έξοδο του Ρίου έως και την σήραγγα της Κλόκοβας, κάνουν γύρω στα 40 λεπτά για μια απόσταση 3 χλμ, πρόκειται για την σήραγγα που δόθηκε πρόσφατα στην κυκλοφορία».

Υπενθυμίζουμε ότι οι οδηγοί θα πληρώνουν τις παλιές τιμές διοδίων από Αθήνα για Πάτρα, δηλαδή 6,30 ευρώ και όχι 11,50 ευρώ που θα ισχύει μελλοντικά.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top