ΜΟΝΟ ΕΔΩ! Ασφαλτόστρωσαν δρόμο στη Θεσσαλονίκη και τον έσκαψαν ΞΑΝΑ

Είπαν θα γλιτώσουν από τις λακκούβες και τα σαμαράκια, αλλά γελάστηκαν

Το άκρον άωτον του παραλογισμού έζησαν οι κάτοικοι στην οδό Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, όταν είδαν το συγκεκριμένο δρόμο να ασφαλτοστρώνεται για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια και να ξανασκάβεται για να κάνει εργασίες ο ΟΤΕ.

Όπως αναφέρει το Thessnews, στην οδό Μακεδονίας, μετά τα έργα του μετρό μέχρι τη συμβολή της με την Μπότσαρη, συνεργεία πραγματοποίησαν πριν από είκοσι μέρες εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Οι κάτοικοι χάρηκαν, πιστεύοντας ότι θα γλιτώσουν από τις λακκούβες και τα σαμαράκια, αλλά μετά από δέκα μέρες, συνεργείο του ΟΤΕ πέρασε πάλι από το συγκεκριμένο δρόμο και ξήλωσε ένα κομμάτι στο αριστερό ρεύμα με σκοπό να περάσει οπτικές ίνες.

Άφησαν λοιπόν ένα μεγάλο μπάλωμα, καταστρέφοντας ουσιαστικά την ασφαλτόστρωση με τα χρήματα που δαπανήθηκαν γι’ αυτήν να πάνε στα σκουπίδια.

Φυσικά οι κάτοικοι έγιναν έξαλλοι με την ασυνεννοησία των υπηρεσιών, καθώς οι εργασίες του ΟΤΕ θα μπορούσαν να γίνουν πριν από την ασφαλτρόστρωση, ενώ υπάρχει φόβος ότι ο συγκεκριμένος δρόμος θα ξανασκαφτεί για να περάσει από την περιοχή το φυσικό αέριο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top