Αυστηροί ΕΛΕΓΧΟΙ και ΠΡΟΣΤΙΜΑ- Καταστήματα σερβίρουν ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ!

Έλεγχοι λίγες ώρες μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Star

Άμεση ήταν η αντίδραση της Περιφέρειας Αττικής μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Star για τις απαράδεκτες συνθήκες σε καταστήματα που διατηρούν αλλοδαποί στο κέντρο της Αθήνας. Κατέσχεσαν ποσότητες κρέατος, ενώ θα επιβληθούν πρόστιμα. Έλεγχοι έγιναν και στην αγορά του Πειραιά, μόλις 48 ώρες μετά την αυτοψία του Star!

Όπως θα δείτε στο βίντεο, αντέδρασε ο ιδιόκτητης καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας, στον έλεγχο που έκαναν άνδρες της διεύθυνσης αγροτικής οικονομίας και κτηνιατρικής υπηρεσίας του κεντρικού τομέα Αθηνών.

Η περιφέρεια Αττικής αντέδρασε αμέσως μετά το ρεπορτάζ του Star στα ίδια καταστήματα όπου εντοπίσαμε κρέατα αγνώστου προέλευσης και ταυτότητας, μέσα σε υποτυπώδη ψυγεία.

Οι ελεγκτές έφτασαν στα αμφιβόλου ποιότητας κρέατα, με τη ...μυρωδιά. Μέσα σε μπλε σακούλες, βρήκαν ποσότητες από κοτόπουλα και αρνίσιο κρέας που θύμιζαν ...πέτρες, έτοιμα να διοχετευτούν στην αγορά.

Έλεγχοι και στον Πειραιά

Στην κεντρική αγορά του Πειραιά, συνεργεία της περιφέρειας έκαναν ελέγχους για τις τιμές αλλά και για την ποιότητα του πασχαλινού οβελία.

Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και αύριο, Μ. Πέμπτη, κυρίως στην κεντρική αγορά του Ρέντη, αλλά και στα συνοικιακά κρεοπωλεία, για την αποφυγή αδικαιολόγητων ανατιμήσεων και παράνομων ελληνοποιήσεων.    

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top