Ο καιρός του Πάσχα: Μέχρι και 27 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος-Αναλυτικά η πρόβλεψη

Δείτε την πρόγνωση του μετεωρολόγου του Star, Μανώλη Ανανδρανιστάκη-Πρώτη ανάρτηση:10-04-2017 20:58

Πάσχα με ήλιο, καλοκαιρία και υψηλές θερμοκρασίες θα κάνουμε φέτος, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις των προηγούμενων ημερών που μιλούσαν για κρύο και βροχές.

Σύμφωνα με την πρώτη πρόβλεψη του μετεωρολόγου του Star, Μανώλη Ανανδρανιστάκη,  ο καιρός του Πάσχα θα είναι καλός, ενώ ο υδράργυρος αναμένεται να σκαρφαλώσει μέχρι και στους 27 βαθμούς Κελσίου!

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΡΙΤΗΣ, ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ:

Το επόμενο τριήμερο, την Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη,  ένα χαμηλό βαρομετρικό θα περάσει νότια της Κρήτης, με αποτέλεσμα στην Αθήνα και νοτιότερα, να έχουμε αυξημένη συννεφιά.

Λίγες βροχές θα ασθενείς και τοπικές, θα πέσουν στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι καλός. Το μεσημέρι και το απόγευμα μόνο, θα έχουμε μπόρες και καταιγίδες στα ορεινά της Μακεδονίας και της Ηπείρου.

Οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα σε όσους σκοπεύουν να ταξιδέψουν. Θα είναι 3-4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία ανεβαίνει στους 25 βαθμούς, ενώ στα νησιά θα έχουμε 19 βαθμούς. Στην Αθήνα θα έχουμε καλό καιρό με 23 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη γύρω στους 20.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Την Μεγάλη Παρασκευή έως και την Κυριακή ο καιρός θα είναι καλός. Σε γενικές γραμμές θα έχουμε πολύ ήλιο και λίγα σύννεφα. Όμως από το μεσημέρι και το απόγευμα, στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας, κεντρικά και βόρεια (όχι τόσο στην Πελοπόννησο) θα έχουμε πάλι κάποιες πρόσκαιρες μπόρες.

Την ημέρα του Πάσχα δεν θα έχουμε ούτε αυτές τις μπόρες. Μάλιστα οι άνεμοι θα στραφούν σε νότιους και θα φτάσουν έως και 27 βαθμούς στα ηπειρωτικά. 25 βαθμούς θα έχει η Αθήνα, και 21-22 η Θεσσαλονίκη.

Οι Κυκλάδες, η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς όσοι τα επισκεφτούν θα μπορούν να κάνουν ηλιοθεραπεία, αλλά από την Μεγάλη Πέμπτη και μετά, καθώς έως τότε θα υπάρχει αυξημένη συννεφιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top