Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον άγριο ξυλοδαρμό του φοιτητή από χρυσαυγίτες

Τι αναφέρει ο ίδιος όπως και αυτόπτης μάρτυρας

Αποκαλυπτικές είναι οι μαρτυρίες του Αλέξη Λάζαρη που έζησε τον απόλυτό εφιάλτη  αλλά και αυτοπτών μαρτύρων για τον άγριο ξυλοδαρμό  του απο μέλη  της Χρυσής Αυγής.  

Οι αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τον ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή κάνουν λόγο για ωμη επίθεση απο μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο φοιτητής σοκάρει με την περιγραφή του

«Τρώω την πρώτη γροθιά και τη δεύτερη στο πρόσωπο και έπεσα κάτω και άρχισε χαμογελώντας να με χτυπάει στο κεφάλι και στο πρόσωπο μόνο. Ο δράστης είχε χαρακτηριστικά σημάδια στη μια μεριά του προσώπου του στο μάγουλο, πιθανώς από ακμή. Την ώρα που με χτύπαγε ο πρώτος,  με χτύπησε ο δεύτερος από πίσω» αναφέρει στην κατάθεσή του ο φοιτητής.   

Αυτόπτες μάρτυρες αναγνωρίζουν τον ένα δράστη: Είναι ο πορτιέρης της Χρυσής Αυγής,  ο άνθρωπος που με προσωπική απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου διορίσθηκε ως μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του στη Βουλή και  που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον φοιτητή στα καλά καθούμενα .

«Μου έριξε μπουνιές και μου φώναζε, ''έλα πάμε στα γραφεία'' και άρχισε να με σέρνει από την κουκούλα προς την κατεύθυνση άλλου ατόμου. Εκείνη τη στιγμή είδα ένα μηχανάκι με δύο άτομα πάνω. Ο τελευταίος μου τράβηξε την τσάντα. Στη συνέχεια, ανέβηκε στο μηχανάκι τρικάβαλο με τους άλλους και διέφυγαν» αναφέρει ακόμα ο φοιτητής.  

Μια γυναίκα που ήταν μάρτυρας του αγρίου ξυλοδαρμού,  ήταν εκείνη που κάλεσε την αστυνομία.  

«Του είπαν, ''βρε αλήτη, εσύ έσπασες τα γραφεία;''. Εκείνος απάντησε, ''δεν ξέρω τι λέτε'' και έκανε πίσω βήματα. Περαστικός προσπάθησε να τους πει να μην τον πειράξουν, αλλά τον έσπρωξαν, φοβήθηκε και αποχώρησε (…)Όλο το διάστημα που τον χτυπούσαν με μπουνιές και κλοτσιές φώναζα, ''αφήστε το παιδί. Θα το σκοτώσετε''» επισημαίνει.

Ο κατηγορούμενος χρυσαυγίτης που προφυλακίστηκε για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή παραπέμπεται με απόφαση του προέδρου της Βουλης στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για οριστική απόλυση. Ο κατηγορούμενος εχει πάντως ήδη απολυθεί με απόφαση που υπέγραψε  ο Νίκος Μιχαλολιάκος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top