ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ – «Οι απειλές τους δεν με πτοούν»

Στόχος για δεύτερη φορά έγινε ο Τάσος Ταστάνης

Επίθεση αγνώστων στο σπίτι του προέδρου του ΟΑΣΑ

Στόχος για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες έγινε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης.

Το βράδυ της Πέμπτης (19:30) περίπου 50 άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους έξω απ’ το σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα που έλεγαν «ελεύθερες μετακινήσεις», «σπάσιμο στις μπάρες» και «κλωτσιές στους ελεγκτές». Οι άγνωστοι πέταξαν προκηρύξεις, και φώναξαν συνθήματα.

Ο Τάσος Ταστάνης είχε δεχτεί επίθεση τον περασμένο Δεκέμβριο. Μια ομάδα ατόμων που φορούσαν κράνη και κουκούλες έσπασε το αυτοκίνητο του, έγραψε συνθήματα στην είσοδο του σπιτιού του και πέταξε κόκκινες μπογιές.

Ο ίδιος μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ είπε πως «πρόκειται για μια ακόμη φασιστική ενέργεια, που σχεδιάστηκε από σκοτεινούς κύκλους, θυμίζει άλλες εποχές και δεν έχει απολύτως κανένα έρεισμα στην κοινωνία».

«Προφανώς δεν ανταποκρίνεται στο αίτημα των εκατομμυρίων πολιτών της Αθήνας για σύγχρονες, ασφαλείς και προσιτές δημόσιες συγκοινωνίες. Όσες απειλές και τρομοκρατικές επιθέσεις και αν δεχτούμε, δεν πρόκειται να μας πτοήσουν. Θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα μας για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των συμπολιτών μας και τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών», κατέληξε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top