Σύριοι πρόσφυγες στη ΜΥΚΟΝΟ!

Ερωτήματα για την άφιξη τους στο νησί των ανέμων

Είκοσι Σύριοι μετανάστες κατάφεραν να φτάσουν το πρωί της Πέμπτης όχι σε κάποιο από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, αλλά στην Ψαρρού της Μυκόνου. 

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο δημοσιογράφος Λάμπρος Δεμερτζής, «20 πρόσφυγες ανάμεσα τους και πέντε παιδιά εντοπίστηκαν να περιφέρονται στους δρόμους του νησιού. Απορίας άξιον είναι πως έφτασαν στη Μύκονο και αυτό ερευνούν οι αρχές, καθώς δεν βρέθηκε ούτε βάρκα, ούτε κάποιο ταχύπλοο, που να μαρτυρά την έλευση τους εκεί» .

«Πιθανόν οι 20 πρόσφυγες να έφτασαν στο νησί των ανέμων με κάποιο μεγάλο ταχύπλοο, να αποβιβάστηκαν και στη συνέχεια το σκάφος να εξαφανίστηκε. Όλοι βρίσκονται στο λιμεναρχείο και από εκεί την Κυριακή θα μεταφερθούν στην Σύρο και στη συνέχεια στην Αθήνα για να οδηγηθούν  σε κάποιο κέντρο φιλοξενίας», εξήγησε ο δημοσιογράφος.

Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και πριν δύο χρόνια. Και τότε πολλοί αναρωτιόντουσαν πως οι πρόσφυγες είχαν φτάσει στη Μύκονο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top