AΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: Αυτός ήταν ο οπλισμός των σεσημασμένων κακοποιών του Φαλήρου

ΔΕΙΤΕ το ρεπορτάζ του STAR

Αυτό είναι ένα μέρος από τον οπλισμό των τεσσάρων ληστών στο Παλαιό Φάληρο.

Στη φωτογραφία ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το STAR, φαίνονται δύο λοστοί που είχαν μαζί τους, ένα κοπίδι, δύο κατσαβίδια, ένα πιστόλι και τρία μαχαίρια.

Επίσης οι αστυνομικοί βρήκαν ένα περίστροφο μικρού διαμετρήματος, ένα ομοίωμα πιστολιού-αναπτήρα και ένα αεροβόλο πιστόλι ομοίωμα.

ΜΠΑΛΑΚΙ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ

Ο τέταρτος ληστής ο οποίος έμεινε στο διαμέρισμα κρυμμένος 13 ολόκληρες ώρες, κάτω από τη μύτη των αστυνομικών παραμένει ασύλληπτος.

Στην Αστυνομία γίνεται εσωτερική έρευνα για να διαπιστωθεί τι οδήγησε στο φιάσκο, με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες να τα ρίχνουν η μια στην άλλη.

Ο ένας από τους συλληφθέντες ληστές, ο 40χρονος Ρώσος, είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για τουλάχιστον 35 ληστείες και είχε αποφυλακιστεί με τις ευεργετικές διατάξεις του νόμου Παρασκευόπουλου.

Το μεσημέρι το σωματείο ειδικών φρουρών Αττικής υπέβαλε αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητώντας να τους γνωστοποιηθεί ο αριθμός των κρατουμένων που αποφυλακίστηκαν με το νόμο Παρασκευόπουλου και πόσοι από αυτούς συνελήφθησαν ξανά για αξιόποινες πράξεις.

Στην αναφορά που κοινοποιήθηκε στον υπουργό Δικαιοσύνης και στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη αναφέρεται η ανάγκη τροποποίησης ή μερικής κατάργησης του νόμου.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top