ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ ο Χρυσαυγίτης για τον ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή-Τι φώναζε ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ

Ο κατηγορούμενος αντέδρασε οργισμένα-Πρώτη ανάρτηση: 05-04-2017 18:30

Στις φυλακές θα οδηγηθεί ο 42χρονος μετακλητός υπάλληλος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στο άγριο ξυλοδαρμό του 24χρονου φοιτητή στους Αμπελόκηπους.

Η πρόσωπο με πρόσωπο αναγνώριση στην οποία προχώρησε ο νεαρός φοιτητής βάρυνε καταλυτικά στην επιβολή προσωρινής κράτησης.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του STAR, ο κατηγορούμενος αντέδρασε οργισμένα την ώρα που αποχωρούσε συνοδεία αστυνομικών από τα δικαστήρια, αμφισβητώντας την αναγνώριση στην οποία προχώρησε ο 24χρονος φοιτητής Αλέξης Λάζαρης, όταν εκλήθη από τον ανακριτή να σταθεί πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του. "Αναγνώρισε την ουλή στο προσωπο πέντε μέρες μετά....Γ.........ε. Αντε απόγονοι του Μπελογιάννη", έλεγε οργισμένα, βρίζοντας κατά την έξοδό του από το δικαστήριο.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ 

"Όσον αφορά την αναγνώριση η οποία έγινε μόλις σήμερα από τον παθόντα θωρώ ότι τον παρέσυρε σε αυτή η κατά κόρον εμφάνιση εικόνων μου στα ΜΜΕ και σε ορισμένα μάλιστα χωρίς απόκρυψη των προσωπικών μου στοιχείων αλλά και η δημοσιοποίηση φωτογραφιών μου στα έντυπα μέσα. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ισχυρίστηκε ότι δεν είναι σε θέση να αναγνωρίσει τους δράστες."

"Τον αναγνωρίζω πέραν πάσης αμφιβολίας" φέρεται να ήταν τα λόγια του 24χρονου φοιτητή ο οποίος εμφανίστηκε στα δικαστήρια με εμφανή τα σημάδια από τα χτυπήματα στο πρόσωπό του. Μαζί του ήταν η μητέρα του η οποία είπε ΄'ότι ο γιός της δεν είναι μέρος καμίας συλλογικότητας ή του Ρουβίκωνα.

ΜΗΤΕΡΑ ΦΟΙΤΗΤΉ 

"Τα χτυπήματα ήταν όλα στο κεφάλι και είχαν στόχο να τον σκοτώσουν. Τον χτυπούσαν με σφοδρότητα 4 άτομα και ο ένας από αυτούς μάλιστα γελούσε την ώρα που κακοποιούσε το παιδί μου. Είναι αυτός ο άνθρωπος που ο γιος μου αναγνώρισε ενώπιον του ανακριτή και συνελήφθη από την αστυνομία."

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή και είπε ότι ο περίοικος που τον ενέπλεξε εξ αρχής είναι ένα πρόσωπο με το οποίο έχει  προσωπικές διαφορές. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top