Αναβλήθηκε η δίκη Σώρρα στην Πάτρα – Λαοθάλασσα έξω από τα δικαστήρια

Έτοιμη να παραδοθεί η σύζυγος του - Πρώτη ανάρτηση: 05-04-2017 12:12

Αναβολή ζήτησε και πήρε ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα για την εκδίκαση της αίτησης αναστολής της ποινής φυλάκισης του καταζητούμενου επικεφαλής της «Ελλήνων Συνέλευσις» για να καθαρογραφεί η απόφαση και να προσκομιστούν και άλλα στοιχεία, που σύμφωνα με την πλευρά Σώρρα αποδεικνύουν την αθωότητά του.

Την ίδια ώρα άφαντη ήταν η σύζυγος του Αρτέμη Σώρρα, Βάια Ρουγκλίου, η οποία εκτιμάται ότι ενδεχομένως να εμφανιστεί στις 17 Μαΐου.

Σύμφωνα με τα πατρινά μέσα ενημέρωσης οπαδοί του καταζητούμενοι Σώρρα έφτασαν με πούλμαν έξω από τα δικαστήρια και μάλιστα ξεκίνησαν και πορεία. Περίπου 700 οπαδοί του άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υποστήριξης στον καταζητούμενο… σωτήρα και μετά από την απόφαση για αναβολή έφυγαν από τα δικαστήρια.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του Αρτέμη Σώρρα, ο επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» δεν έχει σκοπό να παραδοθεί.Αντίθετα η σύζυγος του φαίνεται να διαχωρίζει τη θέση της και να προετοιμάζει το έδαφος για να εμφανιστεί στις αρχές. Η Βάια Ρουγκλίου θα προτάξει ως επιχείρημα για την παράδοση της, το γεγονός ότι είναι μητέρα 4 παιδιών

Εν τω μεταξύ, τον Αρτέμη Σώρρα προσπάθησε χθες Τρίτη να τον σώσει ένα μέλος των Ελλήνων Συνέλευσις και προσωπικός του φίλος. Ο Μιχάλης Τσιλιγκαρίδης που κατέθεσε χθες στο ταμείο Παρακαταθηκών και δανείων της Θεσσαλονίκης 25.000 ευρώ  υπέρ του κουμπάρου του, Αρτέμη Σώρρα .Μόνο που η τραπεζική επιταγή όπως είπε στο Star, δεν έγινε δεκτή.

Η Εκδίκαση της Αίτησης Αναστολής της Ποινής του Αρτέμη Σώρρα θα εκδικαστεί στις 17 Μαΐου.Μέχρι τότε έχει σκοπό να συνεχίσει να κρύβεται… 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top