Αγωνιώδης έκκληση ιερέα-30 Βούλγαροι «κατέλαβαν» χωριό στη Λάρισα και το κατακλέβουν

Ο πατέρας Ιωάννης μιλά για την δραματική κατάσταση που βιώνουν καθημερινά οι κάτοικοι

Αγωνιώδης έκκληση ιερέα από τη Λάρισα-

Σε ένα χωριό 80 κατοίκων στη Λάρισα, έχουν εφορμήσει 30 Βούλγαροι οι οποίοι το κατακλέβουν καθημερινά σύμφωνα με καταγγελία του ιερέα του χωριού ο οποίος υποστηρίζει πως η πολιτεία κωφεύει.

Στην αγωνιώδη έκκληση του που δημοσιεύεται από το analitis.gr, ο πατέρας Ιωάννης περιγράφει με ανάρτηση του, τη δραματική κατάσταση που όπως λέει βιώνουν οι κάτοικοι, σημειώνοντας ότι σε λίγο το χωριό θα γίνει βουλγαρικό!

Η καταγγελία του πατέρα Ιωάννη

«Είναι απίστευτο! Σε ένα χωριό 80 κατοίκων εγκαταστάθηκαν 30 Βούλγαροι και κανένας δεν μπορεί να τους αγγίξει γιατί έχουν χαρτιά… Κάθε μέρα κλέβουν και ένα σπίτι και αυτά σε 15 μέρες που βρίσκονται εκεί.. Και μιλάμε για ηλικίες 70+ κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί…μιλάμε για την ενορία μου το Δίλοφο Νίκαιας Λάρισας… αν συνεχίσει αυτό το κακό σίγουρα κάποιος παππούς η γιαγιά θα την πληρώσει…Ο θεός να φύλαξει είμαστε Έλληνες πολίτες η όχι;  Το μόνο σίγουρο είναι ότι το χωριό σε λίγους μήνες θα είναι βουλγαρικό Άβατο …σήμερα 3 μαντραχαλάδες ήταν στην μέση του δρόμου και δεν με άφηναν να περάσω.. Ελπίζω σε αυτή η Ελλάδα να μην θυμάται τους πολίτες μόνο στις εκλογές.. η υπάρχει κράτος η όχι.Συγγνώμη αν σας κούρασα.Καλό και ευλογημένο ξημέρωμα».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top