Διάλογος ΦΩΤΙΑ του 42χρονου πρωτοπαλίκαρου της ΧΑ με τον πυρηνάρχη της Νίκαιας για τη δολοφονία Φύσσα

Συνομιλίες που καίνε τον άντρα που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή Αλέξη Λάζαρη

Το ένδοξο...παρελθόν του πρωτοπαλίκαρου της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει σήμερα Τρίτη, διάλογος-φωτιά που δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών. Δύο ημέρες μετά τη δολοφονία Φύσσα, ο κατηγορούμενος για τον άγριο ξυλοδαρμό του φοιτητή, Αλέξη Λάζαρη και ο πυρηνάρχης της Νίκαιας, μίλησαν στο τηλέφωνο για την άγρια νύχτα στο Κερατσίνι. Εδώ φαίνεται και η αγωνία των χρυσαυγιτών να μη βρεθούν μηνύματα και κλήσεις που τους "καίνε". 

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ 

42χρονος κατηγορούμενος: Πως πάμε; Καλά;

Πυρηνάρχης Νίκαιας: Προσπαθούμε. 

42χρονος κατηγορούμενος: Ο,τι ήταν θα είχε βγει, ρε, γιατί μίλαγα και εδώ με μία που είναι, μη λέω τώρα, που είναι στη Μεσογείων και μου έλεγε, ότι ήταν ,στα δεκαπέντε λεπτά θα'χε βγει λέει. Αποκλείεται, δεν έχουν συνομιλίες. Έχουν, λέει, μόνο κλήσεις.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται τέσσερα χρόνια μετά. Τάγμα εφόδου της Χ.Α. με επικεφαλής τον 42χρονο επιτίθεται στο φοιτητή, λίγα μέτρα πιο κάτω από τα γραφεία του κόμματος. 

Η τηλεφωνική συνομιλία μαρτυρά επίσης, τη στενή σχέση του Νίκου Μιχαλολιάκου με τον κατηγορούμενο. 

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 

42χρονος κατηγορούμενος:  Μου λέει ο αρχηγός, "Χ... περιμένεις τις μολοτοφιές" και γέλαγε. Και μου λέει, "μισό τοις εκτατό έχουμε πέσει, μη μασάτε, θα τους γυρίσει μπούμερανγκ η σαπίλα και το ψέμα". 

Πυρηνάρχης Νίκαιας: Μακάρι, φίλε, μακάρι. 

42χρονος κατηγορούμενος: Ναι, ρε, θα δεις αυτό θα μας δυναμώσει τώρα, γ.. τους, γ... την π.... και μετά, εντάξει, απλά θα προσέχουμε με τα αρ...

Ο 42χρονος πάντως αρνείται κάθε συμμετοχή στον ξυλοδαρμό του Αλέξη Λάζαρη. Ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα της ψευδούς κατάθεσης του αυτόπτη μάρτυρα.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top