ΕΛ.ΑΣ σε ΑΝ-ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ- Μέτρα ασφαλείας για το θεαθήναι!

Η κάμερα του Star σε μια ακόμα αυτοψία

Η κάμερα του Star βρέθηκε στην πολυκατοικία στο Παλαιό Φάληρο, στην οποία εισέβαλαν χθες, Δευτέρα, 4 ληστές, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr.

Από τους ληστές, οι δυο συνελήφθησαν, ο τρίτος σκοτώθηκε, πέφτοντας από το μπαλκόνι ενός διαμερίσματος του 8ου ορόφου, κι ο 4ος κρύφτηκε για 14 ώρες στην ντουλάπα του διαμερίσματος αυτού, μέχρι που κατάφερε να ξεφύγει.

Ο δημοσιογράφος του Star, Βαγγέλης  Γκούμας, διαπίστωσε από πρώτο χέρι τα διάτρητα μέτρα ασφαλείας της αστυνομίας στην πολυκατοικία.

Την ώρα που οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στον 8ο όροφο, στο διαμέρισμα που μπήκαν οι ληστές, ο δημοσιογράφος κατάφερε και πέρασε στον ακάλυπτο, έφτασε στην κεντρική πόρτα, στην οποία δεν υπήρχε κανείς, ανέβηκε στον 1ο όροφο από τις σκάλες και διαπίστωσε ότι η πόρτα ενός διαμερίσματος του ορόφου ήταν ορθάνοιχτη! Στο μπαλκόνι του διαμερίσματος αυτού, ο ένας από τους 4 δράστες έπεσε και σκοτώθηκε.

Η κάμερα του Star έφτασε μέχρι το μοιραίο μπαλκόνι χωρίς να συναντήσει κανένα απολύτως εμπόδιο. Είδε τα αίματα και τις σπασμένες γλάστρες. Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος ανέβηκε από τις σκάλες στον 7ο όροφο, χωρίς κανένας να τον σταματήσει, δεν υπήρχε ίχνος αστυνομικής αντίστασης στο σημείο του εγκλήματος!

Στον 8ο όροφο πια, η πόρτα ενός διαμερίσματος ήταν ανοιχτή και είχε πάνω της δακτυλικά αποτυπώματα. Στο πάτωμα του σαλονιού υπήρχαν τα ειδικά ταμπελάκια της αστυνομίας για τα στοιχεία που ανακαλύπτει. Κανένας δεν σταμάτησε το συνεργείο του Star για να ρωτήσει τι κάνει εκεί. O δημοσιογράφος μπήκε και βγήκε αρκετές φορές στο διαμέρισμα, χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς. Όταν πια κλώτσησε την εξώπορτα, τον άκουσαν. Τότε κάποιοι αστυνομικοί εμφανίστηκαν, ρωτώντας απλά πώς βρέθηκε εκεί. Οι αστυνομικοί απλά ζήτησαν από την κάμερα να απομακρυνθεί. Όλα αυτά, την ώρα που μέσα στην πολυκατοικία η ΕΛ.ΑΣ. έκανε έρευνα!

Ο κόσμος μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα γι’ αυτό το ανεπανάληπτο φιάσκο και για τη φύλαξη του σημείου του εγκλήματος, που ήταν ανύπαρκτη!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top