ΑΥΤΟΣ είναι ο «ντουλαπάτος» κακοποιός που ξέφυγε κάτω από την μύτη της ΕΛΑΣ

Τον μυρίστηκε ο γιος της ιδιοκτήτριας

Αυτή είναι η φωτογραφία ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το απίστευτο φιάσκο της ελληνικής αστυνομίας στην κινηματογραφική ληστεία στο Παλαιό Φάληρο, και αφορά έναν επικίνδυνο κακοποιό που ήταν κρυμμένος κάτω από ρούχα αλλά και από την μύτη δεκάδων αστυνομικών διάφορων υπηρεσιών.

ΤΟΝ... ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ

Τα... λαγωνικά της αστυνομίας δεν τον εντόπισαν πάρα το γεγονός ότι ερευνούσαν όλα τα διαμερίσματα μέχρι που λίγο πριν τα μεσάνυχτα τον κακοποιό... μυρίστηκε ο γιος της ιδιοκτήτριας. Πως; Είχε κάνει την φυσική του ανάγκη μέσα στην ντουλάπα και η δυσοσμία ήταν ανυπόφορη.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του σπιτιού ο κακοποιός φορά κουκούλα, γάντια, κρατά όπλο, ενώ κοιτάζει και στο θυροτηλέφωνο για να δει αν στην είσοδο της πολυκατοικίας υπήρχε αστυνομία. Ίσως να φορά, κάτω από την κουκούλα, και κάποια μάσκα για να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του. Σε απόσταση λίγων μέτρων στέκεται και ο γιος της ιδιοκτήτριας ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με το όπλο του ληστή όταν άνοιξε την ντουλάπα.

Για όλη αυτή την τραγελαφική ιστορία το Αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας ζήτησε εξηγήσεις από αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση και εξέδωσε την εξής... βαρυσήμαντη ανακοίνωση.

"Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αξιολογείται η επιχειρησιακή διαλειτουργικότητα των εμπλεκομένων Υπηρεσιών".

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Πάντως στη διάρκεια της επιχειρησιακής διαλειτουργικότητας των εμπλεκομένων Υπηρεσιών είδαμε τον ένα ληστή να μεταφέρεται νεκρός με το ασθενοφόρο, τους αστυνομικούς να φορούν αλεξίσφαιρα αναζητώντας τον τέταρτο δράστη που ήταν τελικά κρυμμένος στην ντουλάπα, ενώ εξετάζεται και η πληροφορία να διέφυγε με αυτοκίνητο που έκλεψε από την περιοχή.

ΣΚΛΗΡΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Το πρωί οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη οι δυο επικίνδυνοι ληστές που συνέλαβαν οι αστυνομικοί στην πολυκατοικία του Παλαιού Φαλήρου και αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες ενός κακουργήματος και τριών πλημμελημάτων. Όμως ο φάκελος που συνοδεύει τον 40χρονο Ρώσο είναι πολύ βαρύς.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ 40ΧΡΟΝΟΥ

Το 2008 και το 2009 κατηγορήθηκε για 35 ληστείες τραπεζών και χρηματαποστολών στις οποίες μάλιστα φορούσε αποκριάτικες μάσκες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Το 2011 για ληστεία στα ΕΛΤΑ Κερατσινίου με λεία 200 χιλιάδες ευρώ, ενώ για την σύλληψή του στήθηκε επιχείρηση από την ΕΚΑΜ.

Η οικιακή βοηθός του διαμερίσματος όπου συνελήφθησαν οι δυο επικίνδυνοι κακοποιοί μίλησε στο STAR περιγράφοντας τις στιγμές αγωνίας που έζησε. "Eκείνη την ώρα τα έχασα. Έπαθα μπλακ άουτ. Ήταν σαν να είμαι εκεί αλλά να αιωρούμαι".

Ο δεύτερος δράστης, που σκοτώθηκε όταν έπεσε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου στην προσπάθειά του να ξεφύγει, είναι από την Μολδαβία και το 2007 κατηγορήθηκε ότι σκότωσε δυο άτομα κατά την διάρκεια ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στον Πειραιά.

Οι δυο συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον ανακριτή απ' όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top