Η εξομολόγηση του παπά στο Star-Δεν σκότωσα τα σκυλιά, καμιά φορά πυροβολώ ποντίκια

Κατηγορεί έναν γείτονα για το περιστατικό με τα ζώα στην Πάτρα

Αθώος δηλώνει ο ιερέας που κατηγορείται ότι σκότωσε δύο σκυλιά μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών σε γειτονιά της Οβρυάς στην Πάτρα, λέγοντας μάλιστα ότι  την ώρα που τον κατηγορούν ότι έκανε αυτή την πράξη, εκείνος ήταν στην Εκκλησία για μνημόσυνα και λειτουργία.

«Κοτόπουλα και όχι σκυλιά ήταν μέσα στα τσουβάλια! Η παπαδιά μου είπε ότι πάθαμε κακό, ότι σκυλιά μας έφαγαν τα κοτόπουλα, τα οποία μάζεψα και τα έβαλα σε τσουβάλια», είπε μεταξύ άλλων ο ιερέας, λέγοντας με νόημα πως «μάλλον κάποιος γείτονας τον κατηγορεί αδίκως γιατί υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα με τα κοτέτσια» .

«Ένας κακός γείτονας με εμμονή και εμπάθεια στο ράσο ήθελε να δικαιολογήσει μια κατάσταση», πρόσθεσε

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες που τον θέλουν να βγαίνει με την καραμπίνα για κυνήγι ακόμη και σε χώρους όπου υπάρχουν παιδιά, ο παπάς ισχυρίστηκε ότι «αυτό δεν ευσταθεί» .

«Έχω ένα παλιό δίκαννο, από την εποχή που ήμουν λαϊκός, έχω άδεια οπλοκατοχής» είπε, υποστηρίζοντας ότι άλλοι πυροβολούν στην περιοχή τσίχλες και όχι αυτός! 

«Δεν κάνω χρήση του όπλου... Καμιά φορά πυροβολώ κανέναν ποντικό που βγαίνει και τρώει τις τροφές και πίνει το νερό που έχουμε για τις κότες», ξεκαθάρισε ο παπάς, χαμογελώντας.

Σύμφωνα με το Patrastimes, ο παππάς έβαλε τα άψυχα ζώα μέσα σε δύο τσουβάλια, τα μετέφερε με το αυτοκίνητό του και τα πέταξε σε άγνωστη τοποθεσία, ενώ περίοικοι κάλεσαν αμέσως την αστυνομία.

Σε βάρος του κατατέθηκε μήνυση με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στο 5ο Αστυνομικό Τμήμα.

Φιλόζωοι της περιοχής αναζητούν τα νεκρά ζώα, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει να τα εντοπίσουν ακόμα. 

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top