Βράβευση του Παύλου Γιαννακόπουλου για την προσφορά του στη φαρμακευτική αγορά

Βραβεύτηκε από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής

Ο πρόεδρος και ιδρυτής της Βιανέξ, Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην φετινή τελετή απονομής των αριστείων της φαρμακευτικής αγοράς, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εκθεσιακό χώρο στο Μαρούσι.

«Αγαπήθηκε πολύ ο Παύλος από τους φαρμακοποιούς και τους αγάπησε πολύ, μία αμοιβαία. Ό,τι έλεγε το έκανε. Ειλικρινά έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους, ανθρώπους όμως να λένε και να πιστεύουν και να κάνουν δεν έχω γνωρίσει πολλούς. Με μεγάλη μου χαρά θα σου δώσω το βραβείο το οποίο είναι εκτός συναγωνισμού γιατί το αξίζεις», δήλωσε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κ. Λουράντος. 

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος παρέλαβε συγκινημένος την τιμητική διάκριση πλαισιωμένος από την οικογένειά του. Ήταν μάλιστα η πρώτη φορά που ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής απένειμε σε κάποια προσωπικότητα το συγκεκριμένο βραβείο συνολικής προσφοράς.

«Αισθανόμεθα από τον πατέρα μας ότι είμαστε φαρμακοποιοί και γι’ αυτό θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φαρμακοποιούς όλης της Ελλάδος για όσα κάνουν και για τη μεγάλη τους προσφορά στο κοινωνικό σύνολο», δήλωσε ο κύριος Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής και επιχειρηματικής κοινότητας, γιατροί και φαρμακοποιοί από όλη την χώρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top