Συγκλονίζει ο Υπάτιος Πατμάνογλου: Η φώτο που ανέβασε με τον αδικοχαμένο γιο του

Η τραγική κατάληξη της οικογένειας του είχε σοκάρει το Πανελλήνιο- Πρώτη Ανάρτηση 04-04-2017 10:40

Να συνεχίσει την ζωή του όπως μπορεί προσπαθεί ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο άνθρωπος που μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα έχασε γυναίκα και παιδί, στο σοκαριστικό δυστύχημα της Αθηνών- Λαμίας το οποίο σόκαρε το Πανελλήνιο πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο τραγικός πατέρας και πρωταγωνιστής του δράματος, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια φωτογραφία του τριών ετών γιο του στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία.

Όπως βλέπετε και στην cover photo που δημοσίευσε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο 3 ετών Παύλος απεικονίζεται να στέκεται στην πόρτα του μοιραίου αυτοκινήτου, το οποίο έμελλε να του στερήσει την ζωή με τόσο άσχημο τρόπο.

Αποτέλεσμα ήταν να συγκινήσει χιλιάδες κόσμου, με πολλούς χρήστες των social media να σπεύδουν να του γράψουν μερικά λόγια παρηγοριάς κάτω από την φώτο.

 

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Όλα έγιναν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και συγκεκριμένα την Κυριακή. Ο 41χρονος Υπάτιος Πατμάνογλου οδηγούσε το αυτοκίνητο του, αλλά σταμάτησε στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας προκειμένου να πάει τουαλέτα. Τότε ήταν που η «Porsche» που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, καρφώθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο αυτοκίνητο όπου βρίσκονταν η γυναίκα και ο γιος του. αποτέλεσμα ήταν και τα δυο οχήματα να εκραγούν, και τέσσερις άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους, ανάμεσα τους και ο συνοδηγός της μοιραίας «Porsche».

Ο 41χρονος Υπάτιος, με δύναμη ψυχής είχε δηλώσει μετά το δυστύχημα-σοκ:

«Εκείνη την ώρα σκέφτηκα ότι πρέπει να σωθώ οπωσδήποτε! Έπεσα κάτω, έβαλα τη μπλούζα μου μπροστά στη μύτη και το στόμα μου, για να μην αναπνέω ούτε τη φωτιά ούτε τον καπνό. Λειτούργησε το ένστικτό μου! Βγήκα έξω με όση δύναμη είχα. Πήγα να βρω τη γυναίκα μου και να της πω ‘ρε κοριτσάρα μου, τι πήγα να πάθω, πήγα να καώ ζωντανός’. Με το που βγήκα, είδα το αυτοκίνητό μου κομμένο στα δύο! Δεν το κατάλαβα εκείνη την ώρα, νόμιζα ότι έβλεπα ένα ψέμα(…)Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Γιατί να μην συμβεί σε μένα; Είναι θέλημα Θεού. Ό,τι γίνεται, γίνεται για κάποιο σκοπό. Περνάω αυτή τη δοκιμασία για κάποιο σκοπό. Αν δεν το βάλω αυτό καλά στο μυαλό μου, θα τρελαθώ(…)Θέλω να πιστεύω ότι η οικογένειά μου έχει ανέβει στον Παράδεισο τώρα και θα χαίρεται για μένα».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top