Η Μάγδα Φύσσα δε μιλάει συχνά, αλλά όταν το κάνει, δε μασάει τα λόγια της. Οι μνήμες από τη νύχτα της δολοφονίας του παιδιού της ξαναζωντάνεψαν, βλέποντας το παραμορφωμένο πρόσωπο του 24χρονου φοιτητή, Αλέξη Λάζαρη. Κοινός παρανομαστής και στις δύο επιθέσεις είναι η εμπλοκή των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής.

"ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ"

Η μητέρα του Παύλου στέλνει, μέσω του Star, μήνυμα συμπαράστασης στους γονείς του Αλέξη. «Στάθηκαν πολύ τυχεροί... Τον έχουν. Από αυτά τα κτήνη, θα μπορούσαν να μην τον έχουν σήμερα. Όσο υπάρχει ατιμωρησία, το επόμενο θα είναι μαχαιρωμένο. Αν δεν τους μαζέψουν, δυστυχώς θα έχουμε κι άλλα θύματα. Ευτυχώς, που το παιδάκι γλίτωσε», είπε χαρακτηριστικά. 

ΞΕΣΠΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, Παναγιώτης δήλωσε από την πλευρά ότι «οι Χρυσαυγίτες θα συνεχίσουν να κάνουν αυτά τα πράγματα, όσο δεν τους τιμωρούν. Θα πρέπει να βρεθούν άξιοι άνθρωποι για να μπορέσουν να τιμωρήσουν αυτούς τους ανάξιους ανθρώπους».

Αυτό που απασχολεί ιδιαίτερα τους πολίτες είναι ότι, όπως δείχνει το περιστατικό του ξυλοδαρμού, τα τάγματα εφόδου της Χ.Α. συνεχίζουν ανενόχλητα να σκορπίζουν τον τρόμο. 

Tags: