ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: Έναν προς έναν έπαιρνε τηλέφωνο τους Έλληνες ο Πρόξενός μας στην Αγία Πετρούπολη

Όλοι είναι καλά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας-Πρώτη ανάρτηση:03-04-2017 18:57

Το Star επικοινώνησε με τον Έλληνα Γενικό Πρόξενο στην Αγία Πετρούπολη, Πάνο Μπεγλίτη, ο οποίος τόνισε ότι από τις 15:00 έχει ξεκινήσει να καλεί στο τηλέφωνο ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ τους Έλληνες που βρίσκονται στη ρωσική μεγαλούπολη, ώστε να διαπιστώσει ότι όλοι είναι καλά στην υγεία τους. 

Συγκεκριμένα, μίλησε με τους 20 Έλληνες φοιτητές που βρίσκονται εκεί, με τα 350 μέλη της ελληνικής κοινότητας της πόλης και με τους καθηγητές και συνοδούς των 23 μαθητών του 4ου Λυκείου Βέροιας, που είχε επισκεφθεί την πόλη, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr.

Για το σχολείο της Βέροιας, ο κ. Μπεγλίτης δήλωσε συγκεκριμένα ότι όλοι είναι καλά, καθώς βρίσκονταν 25 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης, στο οποίο πραγματοποιήθηκε η διπλή επίθεση. "Είναι όλοι σώοι, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας" λέει, καθησυχάζοντας τους γονείς, που έχουν τρελαθεί από την ανησυχία τους. 

Μάλιστα, κάλεσε μαθητές και καθηγητές αύριο, Τρίτη, στο Προξενείο, για να τους συναντήσει.

Ο κ. Μπεγλίτης προσθέτει ότι επικοινώνησε με το Ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών για περισσότερες πληροφορίες, εκείνο, όμως, είναι ιδιαίτερα φειδωλό στις δηλώσεις του. "Κανείς δεν μιλάει ανοιχτά για τρομοκρατική ενέργεια, ούτε, όμως, αποκλείει το ενδεχόμενο". 

Στην Αγία Πετρούπολη, μάλιστα, βρίσκεται από το πρωί και ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν, που, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι "είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε γι' αυτό. Η έρευνα θα δείξει". 

 

Ρεπορτάζ: Γιάννης Ευσταθίου

 

Διαβάστε επίσης: 

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ που ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΗΣΕ το μετρό της Αγίας Πετρούπολης!

ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ το μετρό της Αγίας Πετρούπολης – ΚΑΡΦΙΑ στον εκρηκτικό μηχανισμό

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ στη Ρωσία

Ήθελαν πολλούς νεκρούς στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Αγ. Πετρούπολης! ΠΟΛΛΟΙ οι εκρηκτικοί μηχανισμοί

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top