ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Μίνα Αρναούτη μιλά για το πρόβλημα που της άφησε το τροχαίο με τον Παντελίδη

Πώς έμαθε να χρησιμοποιεί μόνο το αριστερό της χέρι

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: Η Μίνα Αρναούτη μιλά για το πρόβλημα που

H Μίνα Αρναούτη μάς δείχνει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς της μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως τις επισκέψεις της στον φυσιοθεραπευτή. Μπορεί να μίλησε πριν λίγες ημέρες για την τελευταία εγχείρηση που έκανε, ένα χρόνο μετά το μοιραίο τροχαίο που έκοψε το νήμα της ζωής του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, ποτέ, όμως, δεν είχε μιλήσει για το ίδιο το ατύχημα.

Σήμερα, Δευτέρα, όμως, η Αρναούτη έσπασε τη σιωπή της και για πρώτη φορά στα χρονικά μίλησε για το σοβαρό κινητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και πάνω από ένα χρόνο στο δεξί της χέρι.

Μέσω του λογαριασμού της στο Facebook, η κοπέλα εξομολογήθηκε λέγοντας ότι έμαθε να εκτιμάει τα πράγματα που οι υπόλοιποι θεωρούν αυτονόητα και δεδομένα, όπως το γεγονός ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το δεξί της χέρι ούτε για τη μικρότερη κίνηση.

«Εγώ έμαθα πάντως και με το αριστερό χεράκι να κάνω τα πάντα.. και τώρα που γίνεται καλά και το δεξί, έμαθα πως μια λειτουργία του χεριού που την έχουμε δεδομένη είναι τεράστια απώλεια όταν την χάνουμε! Σηκωθείτε από τους καναπέδες και μην κλαίγεστε άλλο... έχετε όλα τα όπλα να κατακτήσετε τα πάντα αφού είστε υγιείς...!» έγραψε η Μίνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top