Σοβαρό ΤΡΟΧΑΙΟ με αστυνομικούς εκτός υπηρεσίας

Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρή αστυφύλακας

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ανάμεσα σε δυο οχήματα αστυνομικών, εκτός υπηρεσίας. Στο ένα αυτοκίνητο βρίσκονταν δυο γυναίκες που υπηρετούν στην Τροχαία Αλίμου, ενώ στο άλλο βρισκόταν ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην Άμεση Δράση στην Αμυγαδαλέζα.

Το τροχαίο συνέβη στη συμβολή Αλίμου και Βουλιαγμένης, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η οδηγός του ενός αυτοκινήτου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών ΝΑ Αττικής, κ. Γ. Καλλιακμάνης, μίλησε στην εκπομπή του Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», δίνοντας, κατ’ αρχάς, την ευχή του να πάνε όλα καλά με την τραυματία αστυφύλακα. «Δευτερόλεπτα φτάνουν να φέρουν την καταστροφή» υποστηρίζει ο κ. Καλλιακμάνης. «Απ’ ότι φαίνεται, χωρίς να μπορώ να πω περισσότερα πράγματα, έγινε ένα λάθος που θα μπορούσαμε να κάνουμε όλοι μας. Δεν υπήρχε πρόθεση ούτε να παραβιαστεί ερυθρός σηματοδότης ούτε υπήρχε υπερβολική ταχύτητα. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται προανάκριση και είναι μυστική, δεν μπορώ να πω περισσότερα. Υπήρχε κάμερα στο σημείο, που δείχνει τι ακριβώς συνέβη. Το θέμα είναι ότι ευτυχώς τα δυο παιδιά είναι καλά στην υγεία τους. Η κοπέλα, η οδηγός του ενός οχήματος είναι σε κρίσιμη κατάσταση».

Η νεαρή οδηγός, μετά το ατύχημα, εισήλθε απευθείας στην εντατική. Ο αστυνομικός που οδηγούσε το δεύτερο όχημα πήγαινε να αναλάβει υπηρεσία. Αυτό που φανερώνει το υλικό της κάμερας είναι ότι έγινε μια λανθασμένη εκτίμηση κι ένα λάθος της στιγμής. 

Αναμένουμε τα αποτελέσματα από την προανάκριση, που θα ρίξει φως στην υπόθεση. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top