Παράταση αποφασίστηκε να δοθεί στην κατάθεση αιτήσεων για τον διαγωνισμό προσλήψεων δικαστικών υπαλλήλων μετά από το αλαλούμ που επικράτησε τις τρεις τελευταίες μέρες με την ηλεκτρονική σελίδα του ΑΣΕΠ που είχε τεθεί εκτός λειτουργίας.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή  του Star, Live U, ο αντιπρόεδρος του ΑΣΕΠ Αθανάσιος Παπαϊωάννου, θα δοθεί παράταση, αν και δεν διευκρίνισε πόσων ημερών.

«Μέσα στη μέρα θα ανακοινωθεί πόσων ημερών παράταση θα δοθεί. Μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί 20.000 αιτήσεις και εξ όσων γνωρίζουμε υπάρχουν ακόμα χιλιάδες άνθρωποι, οι οποίοι περιμένουν να οριστικοποιήσουν και να υποβάλουν την αίτησή τους. Δυστυχώς όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, από τις 20.000 αιτήσεις το 1/3 υποβλήθηκε μες στο Σαββατοκύριακο με αποτέλεσμα από χθες νωρίς το πρωί να αντιμετωπίζουμε προβλήματα, των οποίων τα αίτια διερευνούμε», είπε ο κ. Παπαϊωάννου.

Ξεκαθάρισε ακόμα ότι η παράταση που θα δοθεί δε θα είναι μιας ημέρας, αλλά επεσήμανε ότι δεν μπορεί να πει ακόμα συγκεκριμένα πόσων ημερών θα είναι για να μην χαλαρώσουν και οι προσπάθειες των ενδιαφερομένων να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.

Ζήτησε τέλος συγγνώμη από τους ενδιαφερόμενους για την ταλαιπωρία.

Tags: