Το ελληνικό φοιτητικό φόρουμ που ασχολείται με διεθνή θέματα και προβλήματα

Οι νέοι γνωρίζουν τι συμβαίνει στον πλανήτη, ενημερώνονται και μελετούν

Πόσο συχνά μπορείς να συζητήσεις με έναν 20χρονο για την άνοδο της ακροδεξιάς στον πλανήτη; Με τον Δημήτρη Σκαφτούρο μπορείς καθώς αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο του για να μελετήσει:

«Αυτό που με αφορούσε είναι στην ουσία ο αντίκτυπος που έχει η άνοδος της ακροδεξίας σε πολλά μέρη του κόσμου αλλά και έναν άλλο παράγοντα αυτόν του ISIS ο οποίος πέρα από θρησκευτικό φανατισμό δηλώνει και ευθύ πολιτικό περιεχόμενο ειδικά μετά την τελευταία τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο», δήλωσε ο ίδιος στο Star.

Ο 2οετής φοιτητής της Νομικής ασχολείται με τα διεθνή ζητήματα από 17 χρονών, για να μπορέσει όπως λέει να βρει τη θέση του στον κόσμο.

Το ίδιο πιστεύει και η 21 ετών Ειρηνη Ράφα, η οποία ερευνά τους τελευταίους μήνες την κρίση στη Βενεζουέλα:

«Είναι ένα θέμα επίκαιρο κυρίως για τον παραλληλισμό που γίνεται με την κρίση στην Ελλάδα. Πολλοί θεωρούν ότι αν συνεχιστεί και δεν παρθούν σωστές αποφάσεις τόσο οικονομικές όσο και πολιτικές μπορεί να καταληξουμε σαν τη Βενεζουέλα στο τέλος» δήλωσε η ίδια στο Star.

Ο Δημήτρης και η Ειρήνη είναι μέλη της Safia ενός ελληνικού φοιτητικού φόρουμ , το οποίο μελετά θέματα και προβλήματα που αφορούν την διεθνή κοινότητα.

Φέτος όπως και κάθε χρόνο η φοιτητική αυτή οργάνωση πραγματοποίησε το κοινοβούλιο των νέων. Ένα συνέδριο που μελετά 10 καυτά ζητήματα της διεθνούς επικαιρότητας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top