Σε κρίσιμη κατάσταση ο 29χρονος που ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ στο Κέντρο Υποδοχής

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 29χρονος που ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ στο Κέντρο Υποδοχής

Σε κρίσιμη κατάσταση μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας αργά χθες το βράδυ, ο 29χρονος Σύρος που αυτοπυρπολήθηκε στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Χίου στη ΒΙΑΛ.

Στο νοσοκομείο της Χίου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο αστυνομικός, που υπέστη ελαφρότερα εγκαύματα στο πρόσωπο, τον λαιμό και τα χέρια, στην προσπάθειά του να αποτρέψει τον Σύρο από την απονενοημένη του ενέργεια.

Σημειώνεται ότι ο Σύρος ήρθε στη Χίο στις 22 Μαρτίου.

Το χρονικό της τραγωδίας 

Ο 29χρονος Σύρος μπήκε στη χώρα μας στις 22 Μαρτίου 2017. Στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης, πήγε στην υπηρεσία Ασύλου στο hotspot του νησιού προκειμένου να κάνει αίτηση για χορήγηση Ασύλου. Περιμένοντας στην ουρά, για άγνωστο λόγο εκνευρίστηκε, άρχισε να φωνάζει και πέταγε τα χαρτιά του! Δημιουργήθηκε σκηνικό  έντασης με αποτέλεσμα να παρέμβουν οι αστυνομικοί για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τον προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα του νησιού στις 12:45 το μεσημέρι και όταν αποκλιμακώθηκε η ένταση, τον άφησαν ελεύθερο περίπου στις 14:15 το μεσημέρι. Όμως ο Σύρος, φεύγοντας από το αστυνομικό τμήμα επέστρεψε στο hotspot, προφανώς με θολωμένο το μυαλό, με αποτέλεσμα να αυτοπυρποληθεί. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top