Θα παραδοθεί η όχι η σύζυγος του Σώρρα;-Τι αποκάλυψε ο συνήγορος της στο Star

«Την συμφέρει να εμφανιστεί» δήλωσε ο Βασίλης Νουλέζας

Μετά την απόρριψη των νέων ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Αρτέμης Σώρρας, φαίνεται πως έκαναν την επίσης καταζητούμενη σύζυγο του «εθνικού σωτήρα» να το ξανασκεφτεί αν θα παραδοθεί όπως σκόπευε.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του ζευγαριού, Βασίλης Νουλέζας, εμφανίστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και εξήγησε πως «η επικοινωνία μου (με το ζευγάρι) είναι δυσχερής. Ξέρω όμως ότι η Βάια Ρουγκλίου δεν έχει ενεργό ανάμειξη. Θέλει να εμφανιστεί επειδή είναι μητέρα 4 παιδιών. Μπορώ να σας πω ότι σήμερα στην εισαγγελία εφετών το συζήτησα αυτό το θέμα και σίγουρα τη συμφέρει να εμφανιστεί γιατί θα έχει ευμενέστερη ποινική μεταχείριση από το Πενταμελές».

Μάλιστα τόνισε πως τους έχει συμβουλέψει νομικά να εμφανιστούν, ξεκαθαρίζοντας ότι:

«Καθίσταμαι πληρεξούσιος μετά την ερήμην καταδικαστική. Δεν είχα καμία απολύτως σχέση ή γνωριμία ούτε με τον κο Σώρρα ούτε με την σύζυγό του. Οπότε δεν ξέρω ούτε τον χαρακτήρας τους, ούτε πως σκέφτονται. Αυτό που έχει όμως μέγιστη σημασία είναι ότι ενόσω εκκρεμεί η εκδίκαση της αίτησης αναστολής ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, όπου ζητείται να έχει αναστέλουσα δύναμη η ασκηθείσα έφεση, αυτό που έχω να σας πω είναι ότι μέχρι τότε δεν είμαι βέβαιος τι θα συμβεί», για να καταλήξει λέγοντας:

«Καταρχήν σήμερα δικάστηκε η προσωρινή διαταγή της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων του πολιτικού φορέα που εκπροσωπώ μόνο στην αστική δίκη των ασφαλιστικών εναντίον Φώτη Λεπίδα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών, και ουσιαστικά εγώ επειδή με έχουν ταυτίσει ότι είμαι γενικά ο δικηγόρος του, εγώ είμαι δικηγόρος μέχρι τώρα, μόνο στην υπόθεση που αφορά στην καταδίκη για κακουργηματική υπεξαίρεση».

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top