ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Τα παιδιά του Ευόσμου σε στιγμές ξεγνοιασιάς πριν το τροχαίο

Έφυγαν για πάντα τα παλικάρια και έμειναν μόνο οι εικόνες

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Ευόσμου Θεσσαλονίκης παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από το φριχτό τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερα νέα παιδιά. 

Ο πρόωρος χαμός του  Γιώργου, του Μάκη, του Θοδωρή και του Παύλου έχει σοκάρει συγγενείς, φίλους και συμμαθητές, που δεν μπορούν με τίποτα να πιστέψουν ότι τα τέσσερα νέα αγόρια έφυγαν από τη ζωή. 

Την Τετάρτη, όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, έγιναν οι κηδείες των δύο παιδιών, ενώ αύριο Πέμπτη, πλήθος κόσμου θα πει το τελευταίο αντίο στον 17χρονο οδηγό Μάκη και τον 19χρονο φίλο του Παύλο. 

Εν τω μεταξύ, όσο οι πραγματογνώμονες ψάχνουν απαντήσεις στα πολλά αναπάντητα ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες του τροχαίου, το φως της δημοσιότητας βλέπουν βίντεο που δείχνουν τα άτυχα παιδιά σε στιγμές ανεμελιάς και ξεγνοιασιάς. Σε ένα από αυτά, οι δύο φίλοι της παρέας μιλούν όπως ο Μπομπ και ο Πάτρικ,  οι χαρακτήρες από την αγαπημένη τους παιδική σειρά, «Μπομπ Σφουγγαράκης».

Τα παιδιά αγαπούσαν τα κοινωνικά δίκτυα, όπου ανέβαζαν φωτογραφίες και βίντεο με στιγμές της καθημερινότητας τους. Μετά την τραγωδία, δυστυχώς έμειναν μόνο αυτά, για να θυμίζουν στους δικούς τους ανθρώπους, το σύντομο πέρασμα τους από αυτή τη ζωή ... 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top