ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ STAR-«ΑΝΘΡΑΚΕΣ» τα τρισεκατομμύρια του Σώρρα αλλά το δεξί του χέρι επιμένει να τάζει 600 δις!

Oι συνεργάτες του Σώρρα δείχνουν...αμετανόητοι.

Μπορεί από "τρισεκατομμυριούχος σωτήρας" ο Αρτέμης Σώρρας να είναι πλέον καταζητούμενος, ωστόσο οι συνεργάτες του δείχνουν...αμετανόητοι. Συνεχίζουν, χωρίς φόβο και πάθος, να "τάζουν" τα 600 δις -και όχι μόνο- στους υπερχρεωμένους Έλληνες!

«Ο πολιτικός φορέας «Ελλήνων Συνέλευσις» γνωρίζει ότι  τα 600 δις υπάρχουν και πρέπει κάποια στιγμή οι Έλληνες να καταλάβουν ότι πραγματικά έχουν στα χέρια τους  πάρα πολλά για να μπορέσουν να αποφύγουν αυτό το θανάσιμο εναγκαλισμό του χρέους, το οποίο μας έχει φέρει στην κατάσταση αυτή», λέει στο  STAR o Βασίλης Θεοδωρόπουλος, γενικός γραμματέας του φορέα Ελλήνων Συνέλευσις.

«Δεν μιλάμε για ταμιευτήριο, κατάθεση ταμιευτηρίου που να είναι στο ενεργητικό της τράπεζας. Είναι ένας λογαριασμός σύμφωνα με αυτά που γνωρίζω, που είναι στην Montreal Bank και είναι καταπιστευματικός, που σημαίνει ότι δεν είναι στο ενεργητικό της Τράπεζας», προσθέτει ο κύριος Θεοδωρόπουλος.

Η οργάνωση Ελλήνων Συνέλευσις αριθμεί περίπου τα 15.000 έως 20.000 μέλη. Για να ενταχθεί, όμως, κάποιος στους κόλπους της, έπρεπε να καταβάλλει μηνιαία συνδρομή ύψους 5 ευρώ και να πληρώσει 10 έως 30 ευρώ για εγγραφή. Για την εισαγγελική λειτουργό, άλλωστε, είναι κι αυτό ένα γεγονός, από το οποίο προέκυψαν τα αδικήματα της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και της απάτης.

«Ο κύριος Σώρρας δεν έχει καταδικαστεί για τα 600 δις τα οποία λένε ότι υπάρχουν. Τώρα πώς γίνεται η σύνδεση και λέμε απατεώνα όσον αφορά τα 600 δις, είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που έχει συμβεί», προσθέτει ο γενικός γραμματέας του φορέα Ελλήνων Συνέλευσις.

Όλο αυτό τον καιρό οι εξαγγελίες του Αρτέμη Σώρρα δεν είχαν περιοριστεί  στην αποπληρωμή του κρατικού χρέους. Την... υπόσχεσή του να  «αποκαταστήσει» τους υποστηρικτές του και ατομικά, με 20.000 ευρώ σε κάθε ψηφοφόρο του, αν κερδίσει τις εκλογές, έχει αναλάβει πλέον να... εκπληρώσει το "δεξί του χέρι".

«Επειδή τα 20.000 ευρώ είναι κληρονομιά ελληνική, των Ελλήνων θα τα πάρει κάθε ελληνικό φορολογικό μητρώο», λέει ο κύριος Θεοδωρόπουλος.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν γνωστά τα ονόματα και των υπολοίπων συνεργατών Σώρρα, που διώκονται για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top