ΜΥΣΤΗΡΙΟ στην Ξάνθη: Το σόου ψευδομουφτή, τα όπλα στο τζαμί και ο νεκρός φαντάρος

Τι μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Βαγγέλης Βασιλειάδης

Από τα δικαστήρια της Ξάνθης ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Βασιλειάδης μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θρίλερ με το τζαμί-οπλοστάσιο.

Ο ψευδομουφτής της Θράκης Αχμέτ Μετέ, αφού έκανε προκλητικές δηλώσεις μέσω facebοok, στη συνέχεια πήγε σε συγκέντρωση των Ελλήνων μουσουλμάνων της περιοχής.

Όπως είπε ο Βαγγέλης Βασιλειάδης, «πρόκειται για συνηθισμένη τακτική. Στόχος είναι η επίδειξη δύναμης για να εισπράξουν "υποτίθεται" τα χειροκροτήματα. Παρά την έντονη κινητοποίηση την οποία ήθελαν να εμφανίσουν το πρωί της Τετάρτης, τελικά μαζεύτηκαν μερικές δεκάδες φίλων του ψευδομουφτή, έξω από τα δικαστήρια. Το σόου που έδωσε ο ψευδομουφτής ήταν για να....  απαλύνει τις διώξεις που έχει για την περίπτωση του νεκρού φαντάρου στο Πομακοχώρι την Γλαύκη Ξάνθης».

«Τα κηρύγματα μισαλλοδοξίας, οι λόγοι και η συμμετοχή του σε εκδηλώσεις των Γκρίζων Λύκων δημιουργούν μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα η οποία κάθε άλλο παρά αρμόνια και αρμονική συμβίωση προδιαθέτουν στους κατά τα άλλα φιλήσυχους μουσουλμάνους», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Βασιλειάδης.

«Να μην ξεχνάμε ότι ο συγκεκριμένος ψευδομουφτής το καλοκαίρι που μας πέρασε είχε πει πως η Θράκη θα πρέπει να γίνει η νέα Βόρεια Κύπρος», σχολίασε από την πλευρά της, η Μάρα Ζαχαρέα.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΡΟ

Τη στιγμή που η οικογένεια του Αχμέτ Κατουνλού, του μουσουλμάνου φαντάρου που έχασε που τη ζωή του, προσπαθούσε να μεταφέρει το φέρετρο με τη σωρό του στο νεκροταφείο της περιοχής για την τέλεση της κηδείας συνοδεία στρατιωτικού αγήματος, εισέβαλε ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεϊν Ζεϊμπέκ μαζί με τον ψευδομουφτή της Ξάνθης, Μετέ, και πέταξαν την ελληνικη σημαία από το φέρετρο.

Χωρίς κανέναν σεβασμό στη μνήμη του νεκρού στρατιώτη, ο Ζεϊμπέκ με τον ψευτομουφτή, μαζί με τον Δήμαρχο Μύκης Καπζά Τζεμήλ, τον Πρόεδρο της αυτοαποκαλούμενης Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης, Κουρτ Αχμέτ και τον Αντιπρόεδρο του Τουρκικού κόμματος DEB Οζάν Αχμέτογλου, κινήθηκαν προς το φέρετρο και αφού πέταξαν την Ελληνική σημαία, απαίτησαν να φύγει ο Διοικητής του Δ' Σώματος Στρατού, Ιωσήφ Μαυράκης με το άγημα που είχαν πάει για να αποδώσουν τιμές, και να μεταφέρουν αυτοί τον νεκρό στο νεκροταφείο.

Μάλιστα ο Μετέ έσπρωξε τον Μουφτή Ξάνθης κ. Σινίκογλου που ήταν δίπλα στην οικογένεια και του είπε να σηκωθεί να φύγει αμέσως από το χωριό, γιατί δεν είχε καμιά δουλειά εκεί, όπως είπε. Στη συνέχεια άρπαξαν το φέρετρο και το μετέφεραν στο νεκροταφείο, όπου τελικά παρενέβη ο Στρατός προκειμένου να αποδοθούν από το στρατιωτικό άγημα οι απαιτούμενες στρατιωτικές τιμές στον νεκρό που όπως είναι γνωστό, πνίγηκε εν ώρα υπηρεσίας.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top