ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ: Ο 19χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο στον Εύοσμο είχε χάσει τον πατέρα του

Σπαραγμός στο Facebook για την οικογενειακή τραγωδία

Ο 19χρονος νεκρός στον Εύοσμο είχε χάσει τον πατέρα του

Αύριο γονείς, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Παύλο Λ. που έφυγε άδοξα και ξαφνικά στο μοιραίο τροχαίο που σημειώθηκε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Όμως ο χαμός του αποκάλυψε μια ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία, αφού ο νεαρός είχε χάσει τον πατριό του πριν από λίγα χρόνια.

Συγγενείς και φίλοι της οικογένειας είναι συγκλονισμένοι από το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια του Παύλου.

«Γιατί ρε αδελφέ πήρες τον γιο σου, τον φίλο μου, τον καρντάση μου, γιατί», έγραψε ένας από τους συγγενείς στην προσωπική του σελίδα στο facebook και ακολούθησαν σπαρακτικά σχόλια από ανθρώπους που γνώριζαν την οικογένεια.

Όλοι λένε ότι πλέον το παιδί θα βρίσκεται μαζί με τον πατριό του για να τον προσέχει, ενώ δεν σταματούν να στέλνουν τα συλλυπητήριά τους στην χαροκαμένη μητέρα του που μέσα σε λίγα χρόνια έχασε τον άνδρα της και το παλικάρι της.

Η ζωή δυστυχώς παίζει περίεργα παιχνίδια και μας δείχνει πόσο ασήμαντοι και ανήμποροι είμαστε μπροστά στα απρόοπτα και τραγικά πολλές φορές που μας επιφυλάσσει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top